Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Вітаємо сім'ю Ремінських з перемогою в обласному фестивалі "Мама,тато,я - спортивна сім'я"

Вітаємо сім'ю Ремінських з перемогою в обласному фестивалі "Мама,тато,я - спортивна сім'я"

30 березня на базі спортивно-розважального комплексу «Адреналін» у м.Луцьку відбувся традиційний обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім'я». Учасниками родинних змагань стали 13 команд, які до цього перемогли в районних та окружних етапах. За словами організаторів, щороку змінюється формат проведення фестивалю, проте його основна мета завжди однакова: об’єднувати батьків та дітей до спільних занять фізичною культурою та спортом. Прилісненську громаду представляла сім'я Ремінських: мама Віра, тато Василь, дочка Мирослава. Дружні, спритні, сильні представники громади  посіли почесне призове 3 місце, за що були нагороджені медалями, грамотами, кубком, футболками та м'ячами.

09:43 01.04.2019

Все про безпеку очима дітей

Все про безпеку очима дітей

У березні на базі гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради пройшов окружний конкурс «Все про безпеку очима дітей». Захід проводився з метою вивчення дітьми правил пожежної, екологічної безпеки та основ безпеки життєдіяльності, долучення учнівської молоді в якості волонтерів до діяльності з попередження пожеж, нещасних випадків серед підростаючого покоління, навчання дітей та дорослих правил поведінки під час кризових ситуацій, ознайомлення дітей з діяльністю громадських та державних структур у сфері попередження, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, популяризація професії пожежника-рятувальника, різносторонній розвиток дітей, розвиток у них творчих здібностей, прищеплення учням бережливого ставлення до природи та довкілля, поважного ставлення до правил безпеки та здорового способу життя.

13:56 25.03.2019

У Прилісненській громаді кращі футбольні команди розіграли Кубок весни

У Прилісненській громаді кращі футбольні команди розіграли Кубок весни

У неділю, 24 березня, на стадіоні «Сойне» с.Прилісне  зійшлися найкращі футбольні команди Прилісненської громади із сіл Прилісне, Городка, Серхова, а також гості із сіл Тоболи та Нові Червища Камінь-Каширського району, щоб розіграти Кубок весни.

19:15 24.03.2019

Прилісненській громаді придбали автомобіль для перевезенння осіб та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату

Прилісненській громаді придбали автомобіль для перевезенння осіб та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату

     Фондом соціального захисту інвалідів Прилісненській громаді передано спеціально обладнаний автомобіль з підйомною платформою для перевезення осіб та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату. Цей автомобіль був придбаний Прилісненській громаді за кошти, передбачені у державному бюджеті за програмою "Заходи із соціальної, трудової та професійної реабілітації осіб з інвалідністю".

14:10 23.03.2019

О, заспівайте дівчині романс!

О, заспівайте дівчині романс!

Неймовірну насолоду отримав кожен, хто був присутній на святковому концерті, присвяченому Міжнародному жіночому дню. Позитивні емоції, чарівні романси, веселі сценки та навіть танці подарували приліснянкам чоловіки із нашої та сусідньої Колківської громади. Двохгодинний концерт пролетів як п'ятнадцять хвилин! Було вдвічі приємніше від того, що у концертній програмі брали участь лише чоловіки. З їх вуст в адресу жінок лунали всі найкращі слова світу.

18:20 10.03.2019

В Прилісному відбулася зустріч із кандидатом у президенти Олександром Шевченком

В Прилісному відбулася зустріч із кандидатом у президенти Олександром Шевченком

Вже другий день поспіль на Волині з робочим візитом перебуває кандидат в президенти від політичної партії УКРОП Олександр Шевченко. Зокрема, сьогодні Олександр Леонідович завітав у Прилісне.

19:47 04.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь