НОВИНИ

21 Грудня, 2018 р., 21:59
Вона обслуговуватиме територію семи населених пунктів, де мешкає майже шість тисяч жителів. 
14 Грудня, 2018 р., 11:02
Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС,
14 Грудня, 2018 р., 09:15
Вітаємо переможця ІІ (районного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови у 2018/2019 навчальному році:
14 Грудня, 2018 р., 09:10
Вітаємо переможців ІІ (районного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2018/2019 навчальному році:
12 Грудня, 2018 р., 09:53
З метою ознайомлення учнів 3-4 класу з основними правами та обов’язками, формування  правової свідомості та уміння користуватися своїми правами, у бібліотеці-філії села Городок на засіданні клубу за інтересами «Чомучки» проведено правову годину «Великі права маленької дитини».
09 Грудня, 2018 р., 18:32
06 грудня 2018 року із дружнім візитом до Прилісненської ОТГ завітали депутати Маневицької селищної ради для ознайомлення з досягненнями громади. Делегаціяю приймав Прилісненський сільський голова Ігор Терещенко, який поділився результатами діяльності новоствореної громади. Гості оглянули низку об’єктів у всіх населених пунктах Прилісненської ОТГ: школи, ФАПи, сільські клуби, бібліотеки, адмінприміщення, та ознайомилися із низкою проектів, які втілюються в життя завдяки плідній роботі Прилісненської сільської ради.  Всі учасники були дуже задоволені, що трапилася нагода поділитись досвідом та отримати необхідні знання і контакти для розвитку подальших відносин.
08 Грудня, 2018 р., 08:52
За вікном шостий день зими, шостий день грудня, а це означає, що весь український народ вшановує своїх захисників і відзначає День Збройних Сил України. Це свято мужності, сили, впевненості, надійності, міцності, шляхетності, вірності, тобто тих якостей, які асоціюються у нас зі справжніми чоловіками. Це свято сильної половини людства, свято відкритої, безкорисної і непідкупної дружби, яка проходить перевірку небезпекою і ризиком.
07 Грудня, 2018 р., 08:15
Шановні депутати, працівники органів місцевого самоврядування!
06 Грудня, 2018 р., 08:13
         Від щирого серця вітаю вас зі святом -  Днем Збройних Сил України. Це свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у потрібний момент стати захистом і опорою для своєї країни, рідних і близьких. Ваша служба - це не тільки професія, для більшості з вас - це справа всього життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь