A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Пишаємось нашими футболістами!

Пишаємось нашими футболістами!

Неймовірним успіхом завершився футбольний сезон для футболістів громади. Адже більшість нагород чемпіонату району з футболу здобули саме команди Прилісненської ОТГ: с.Прилісне, с.Городок, с.Серхів. Можна сміливо назвати ФК «Сойне» с.Прилісне абсолютними чемпіонами району.

21:59 21.10.2018

«Ми  роду козацького діти, землі української цвіт» - свято з нагоди Дня захисника України в Городку

«Ми роду козацького діти, землі української цвіт» - свято з нагоди Дня захисника України в Городку

14 жовтня у бібліотеці села Городок пройшов літературно-музичний вечір «Ми  роду козацького діти, землі української цвіт» до  триєдиного свята – Покрови Пресвятої Богородиці, Дня  Українського козацтва та Дня захисника Вітчизни. На захід запрошувалися учасники АТО та їхні батьки.

08:45 15.10.2018

Відбувся центральний поєдинок футбольного року!

Відбувся центральний поєдинок футбольного року!

У неділю  на стадіоні с.Городок відбувся центральний поєдинок футбольного року за головний приз сезону, в якому зустрічалися володар кубка району команда смт Маневичі та чемпіон району - команда ФК «Сойне» с.Прилісне, де перемогу здобула ФК «Сойне» с.Прилісне з рахунком 1:0.

08:28 15.10.2018

Відбувся Перший Всеукраїнський фестиваль повстанської пісні «За Україну! За її волю!»

Відбувся Перший Всеукраїнський фестиваль повстанської пісні «За Україну! За її волю!»

13-14 жовтня на Театральному майдані міста Луцька  за ініціативи голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка та з нагоди Дня захисника України відбувся Перший Всеукраїнський фестиваль повстанської пісні «За Україну! За її волю!». Захід проходив під гаслом «Встань і борись! Слухай і вір! Здобувай і перемагай!».

08:24 15.10.2018

Дорогі ветерани війни і військової служби,  шановні військовослужбовці Збройних сил України!

Дорогі ветерани війни і військової служби, шановні військовослужбовці Збройних сил України!

Вітаю всіх зі святом мужності, доблесті і честі — з Днем захисника України, 76 - ю річницею утворення Української Повстанської Армії, а також Покрови Пресвятої Богородиці! 

17:16 13.10.2018

Відбувся окружний конкурс "Посмiхнемось щиро Вишнi"

Відбувся окружний конкурс "Посмiхнемось щиро Вишнi"

11 жовтня на базі опорного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне» відбувся цікавий та життєрадісний конкурс “Посміхнемось щиро Вишні”, який був присвячений легендарному гумористу.  Конкурс  поєднав навкого себе гумористів із кожного куточку громади, які вирішили вшанувати творчість видатного автора веселих творів Остапа Вишні. Дітки вчили гуморески та виступали з ними, демонструючи свою театральну майстерність, показували публіці свої декламаторські уміння, а також талант перевтілюватися у різні образи. Юні гумористи дивували своїми талантами, дехто завоював увагу та прихильність публіки не лише своїм декламаторським мистецтвом, а й костюмами для виступу. Було дуже весело та цікаво спостерігати за цим.

08:20 12.10.2018

Професійне свято відсвяткували освітяни, дошкільники та працівники бібліотечної сфери Прилісненської ОТГ

Професійне свято відсвяткували освітяни, дошкільники та працівники бібліотечної сфери Прилісненської ОТГ

5 жовтня 2018 року в Будинку культури Прилісненської сільської ради відбувся святковий концерт. Всю громаду об’єднало 3 свята – Всеукраїнський день дошкільника, Всеукраїнський день бібліотек та День працівника освіти. Так склалося, що урочистості відбувалися ще й  у день, в який у всьому світі святкують Всесвітній день вчителя.

09:36 08.10.2018

Сердечно вітаємо вас з професійним святом — Днем юриста

Сердечно вітаємо вас з професійним святом — Днем юриста

Вплив юристів на всі політичні та соціально-економічні процеси в державі важко переоцінити. Своєю багатогранною діяльністю, яка за роки незалежності набула нового змісту, ви активно сприяєте руху України по шляху побудови демократичної держави європейського типу, найбільшою цінністю якої є верховенство права, утвердження і забезпечення прав і свобод людини.

08:10 08.10.2018

Дорогі освітяни!

Дорогі освітяни!

Прийміть щирі вітання із вашим професійним святом – Днем працівників освіти! Вчитель – це не просто професія, а покликання сіяти знання та примножувати добро. В цей день прийміть щиру вдячність за вашу невтомну працю, відданість справі, ентузіазм, терпіння і сердечне тепло! Ваша щоденна робота збагачує світ мудрістю, наповнює серця дітей людяністю та добром. Нехай успіхи та перемоги окрилюють вас на нові звершення і здобутки на благо України! Бажаю душевної гармонії, невичерпної енергії, натхнення у здійсненні ваших задумів та планів. Нехай вам завжди всміхається доля,  дарує міцне здоров'я та довголіття!

10:00 05.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь