A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Завершився чемпіонат району з футболу

Завершився чемпіонат району з футболу

Закінчився Чемпіонат району з футболу. Вирішальна гра відбулася 30 вересня 2018 року між ФК «Городок» та ФК «Сойне», у якій здобула перемогу команда с.Прилісне із рахунком 5:2.  Чемпіонами району стали і доросла і юнацька футбольні команди. Після п’ятирічної перерви здобули своєрідний золотий дубль спортсмени ФК «Сойне». ФК «Оконськ» набрали однакову кількість очок з ФК «Сойне», але за рахунок більшої кількості перемог  команда футболістів с.Прилісне основного складу здобула першість у Чемпіонаті району з футболу. Команда юнаків с.Прилісне грали із командою с.Городок вже у ранзі чемпіонів. Тепер чекаємо на Супер кубок району - гру чемпіонів району з футболу ФК «Сойне» та володарів кубка ФК «Маневичі». Пишаємось нашими футболістами і віримо у перемогу. Молодці!

07:08 02.10.2018

Всеукраїнський день дошкілля

Всеукраїнський день дошкілля

В останню неділю вересня наша держава святкує Всеукраїнський день дошкілля. Професія вихователя вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до дітей. Виховання малюків - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майбутнє дітей. Дитячий садок для малят зазвичай стає  першою школою життя. Тут діти здобувають перший досвід у спілкуванні з ровесниками та дорослими без маминого захисту та опіки. У дитячому садку  вони вчаться ввічливості та поваги, долають перші труднощі. Це той фундамент, який служить опорою і основою в подальшому житті.

09:27 30.09.2018

З Днем народження Лесю Володимирівно!

З Днем народження Лесю Володимирівно!

З Днем народження Лесю Володимирівно, з чудовим ювілеєм — 40-річчям! Позаду майже половина життя! Ми бажаєм, щоб це була не половина, а лише третина! Бажаєм тобі мудро і виважено сприймати те, що відбувається у твоєму житті тепер і те, що відбуватиметься далі! Нехай прикрощі, нерозуміння і тривоги відійдуть і забудуться назавжди, попереду нехай буде рівна і світла дорога, крокувати за якою завжди радісно і весело, легко і приємно! Нехай тебе шанують колеги, обожнюють знайомі і дуже сильно люблять близькі і рідні! Нехай тіло буде сильним і міцним, душа — м’якою, доброю і чуйною, а розум — твердим і мудрим!

09:40 14.09.2018

Ще одне місце відпочинку та дозвілля для дітей у с.Прилісне - спортивний майданчик зі штучним покриттям у центрі села

Ще одне місце відпочинку та дозвілля для дітей у с.Прилісне - спортивний майданчик зі штучним покриттям у центрі села

Спортивні майданчики – це чудове місце для захоплюючого дозвілля дітей, зона комфорту та здоров’я, де можна активізувати свою рухову діяльність, граючись, зняти напругу і просто весело провести свій час.       Уже давно кожен молодий житель с.Прилісне мріяв про новий спортивний майданчик, який стояв недобудований у самісінькому центрі села.

11:14 13.09.2018

День знань у Прилісненській ОТГ

День знань у Прилісненській ОТГ

День знань для мільйонів школярів не просто початок осені, а крок у новий світ відкриттів, нових звершень, успіхів і поразок. То ж учні, їхні батьки, вчителі та просто небайдужі прийшли розділити радість першого дзвоника на першу шкільну лінійку в заклади освіти Прилісненської громади.

17:58 04.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь