A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

“Низький уклін  людям в білих халатах”

“Низький уклін людям в білих халатах”

Літературно-тематичний вечір до Дня медичних працівників “Низький уклін  людям в білих халатах” пройшов у сільській бібліотеці-філії села Городок. На свято були запрошені всі медичні працівники ФАПу села, хто працює або працював у цій галузі та ті, хто перебуває на заслуженому відпочинку. Серед присутніх завідувач ФАПом Кучерук Людмила Василівна, акушерка Ковальчук Ольга Василівна, медсестра НВК Неродик Людмила Василівна, молодші медичні сестри різних періодів: Телебей Марія Микитівна, Борисюк Наталія Тарасівна, Шилак Галина Іванівна, Величко Ніна Іванівна та Громик Тетяна Віталіївна. На жаль, за станом здоров’я  не змогли завітати на свято завідувач ФАПом Бабій Лідія Павлівна (1959-1998 роки), яка має звання "заслужений працівник охорони здоров’я України", та акушерка Курач Олександра Архипівна (1972-2008 роки).           Ведуча заходу, завідувач бібліотекою, надала коротку інформацію про історію ФАПу, ознайомила із переліком всіх працівників за часів  його функціонування, вручила грамоту Прилісненської сільської ради завідувачу ФАПом Людмилі Кучерук за професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди професійного свята.          В дарунок всім присутнім линули пісенні вітання у виконанні Олени Вегери, Стаса Гуменюка (4 кл.), Діани Тимченко (8 кл.) та студентки Катерини Грудік. Декламували вітальні вірші Ольга Борисюк (10 кл.), Вікторія Борисюк (9 кл.), Софія Вакуліч (8 кл.), Володимир Буцмай (5 кл.) та жителька села Ольга Ремінська. Проявили талановитість та свій артистизм у смішних інсценізаціях про медичних працівників «Покусаний» та «Бабуся в окуліста» Мирослава Голодюк, Софія Коснюк та Вікторія Громик (7кл.). Веселі та цікаві гуморески Павла Глазового читали  Ольга Ремінська, Вікторія Громик та Олена Лісовецька. Постановку танцю «Танго» виконали випускники дитячого садочка Даша Ковальчук та Олександр Гаркавчук під керівництвом виховательки Марії Крисик. На завершення медичні працівники отримали на пам’ять квіти та подарункові сувеніри. Вагому та значну допомогу в організації та підготовці заходу надала завідувач клубом села - Олена Лісовецька.   Лариса Горайчук, завідувач бібліотекою с.Городок

16:11 18.06.2018

Вітаємо з Днем медичного працівника!

Вітаємо з Днем медичного працівника!

Дорогі наші лікарі, доктори і всі медичні працівники!  Сьогодні в ваше свято ми бажаємо, щоб у вашому житті було більше щастя і радості! Щоб було менше хворих, але була більша зарплата! Щоб всі пацієнти видужували швидше! Щоб не виникало труднощів в роботі і в житті! Спасибі, що ви є у нас, і ми завжди можемо звернутися до вас за допомогою, адже тільки ви допомагаєте вилікуватися нам від усіх недуг та хвороб!  

15:39 15.06.2018

З Днем народження Ніно Михайлівно!

З Днем народження Ніно Михайлівно!

В радісний і світлий День народження хочемо побажати щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Хай кожен день повниться веселим і милим відчуттям, гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею! Щастя і радощів у домівку, здоров’я і благополуччя родині, натхнення і творчості для душі! Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!

14:37 15.06.2018

Нарада бібліотечних працівників громади

Нарада бібліотечних працівників громади

14 червня відбулась виробнича нарада завідувачів бібліотек-філій Прилісненської громади. Нараду проводили спеціаліст І категорії гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради Юлія Мисливець та директор Центральної бібліотеки Тетяна Шишолик.

11:10 15.06.2018

Звіт директора опорного закладу  «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне»  про підсумки роботи у 2017-2018 навчальному році

Звіт директора опорного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне» про підсумки роботи у 2017-2018 навчальному році

 01 червня 2018 року директор опорного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне» Буско Валентина Миколаївна підвела підсумки роботи школи за 2017-2018 навчальний рік – рік напруженої праці, творчих здобутків, нових відкриттів, рік, коли  відбуваються зміни у сфері формування змісту середньої загальної освіти – перегляду та оновлення навчальних програм, підручників, усього навчально-методичного комплексу, необхідного для успішного функціонування та розвитку сучасної школи, коли поняття Нова українська школа не на словах, а на практиці починає впроваджуватись в життя.

10:34 13.06.2018

Ось і відбулися урочисті вручення свідоцтв дев'ятих класів

Ось і відбулися урочисті вручення свідоцтв дев'ятих класів

Ось і закінчився останній екзамен, а з ним і шкільне життя у рідній школі. У філіях опорного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. с. Прилісне» - «ЗОШ І-ІІ ст. с.Серхів», «ЗОШ І-ІІ ст. с. Галузія» та загальноосвітній школі І-ІІ ст. с. Карасин відбулися урочисті вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту.

15:28 12.06.2018

Галузія. Звіт завідувача філії опорного закладу.

Галузія. Звіт завідувача філії опорного закладу.

Звіт завідувача філії опорного закладу «ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Прилісне»- ЗОШ І-ІІ ступенів с. Галузія Красьохи ОлениВолодимирівни  про діяльність закладу протягом  2017-2018 навчального року

15:20 12.06.2018

Єпископ Нафанаїл відвідав парафію села Городок Маневицького благочиння

Єпископ Нафанаїл відвідав парафію села Городок Маневицького благочиння

5 червня 2018 року керуючий Волинською єпархією УПЦ єпископ Нафанаїл відвідав православну громаду села Городок Маневицького благочиння. У цей день парафіяни відзначили 18-ту річницю свого храму, освяченого на честь Різдва Пресвятої Богородиці.

11:41 10.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь