A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Відбувся обласний етап Всеукаїнського конкурсу " Лідер читання".

Відбувся обласний етап Всеукаїнського конкурсу " Лідер читання".

22 травня у м. Луцьк в обласній дитячій бібліотеці відбувся обласний етап Всеукаїнського конкурсу " Лідер читання".  З Прилісненської громади в конкурсі взяла участь учениця 6 класу з с. Лишнівка Ковач Каріна. Вона презентувала свою улюблену книгу Петра Мельника " Дивовижна подорож Соні й Асі до Скандинавії".  Призового місця Каріна не зайняла, але була нагороджена подякою від організаторів і отримала пам'ятний  подарунок за участь в конкурсі.

10:57 24.05.2018

День пам’яті жертв політичних репресій

День пам’яті жертв політичних репресій

День пам’яті жертв політичних репресій  - це щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на третю неділю травня. Цього дня ми згадуємо тих, хто потрапив під немилосердний вплив тогочасного тоталітарного  режиму, що панував на нашій території не одне десятиліття у ХХ столітті.

20:00 19.05.2018

Флешмоб до Дня вишиванки у закладах освіти

Флешмоб до Дня вишиванки у закладах освіти

17 травня 2018 року вся Україна святкує День вишиванки. Не оминули своєю увагою таке свято й учні та вчителі закладів загальної середньої освіти Прилісненської  громади та провели його під гаслом «Вишиванка – це символ здоров'я, краси, щастя, любові, миру, єдності». Всі долучилися до незвичайного свята, на якому і діти, і дорослі більше дізналися про історію української вишивки, про значення кольорів та символів, про те, що кожному регіону України притаманна своя вишивка.

18:30 17.05.2018

День вишиванки в Прилісненській ОТГ

День вишиванки в Прилісненській ОТГ

Щороку в третій четвер травня Україна відзначає День вишиванки – свято національної єдності, покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння національного вишитого одягу та об’єднати українців.

17:14 17.05.2018

Відбулися святкові концерти до Дня матері!

Відбулися святкові концерти до Дня матері!

Майже у всіх країнах світу друга неділя травня – День матері, але у щоденному вирі подій легко забути про привітання найріднішої людини - мами. Гарні, зворушливі та ніжні слова на адресу  матусь - лунали сьогодні у всіх клубах-філіях Прилісненської громади. Святкові концерти пройшли у селах Галузія, Городок, Замостя, Лишнівка, Карасин та Серхів.

12:50 14.05.2018

Вітаємо зі святом всіх мам!

Вітаємо зі святом всіх мам!

Ніякі скарби світу не замінять ту материнську любов, яку ти мені дарувала довгими і безсонними ночами сидячи біля мого ліжка; ніщо не зрівняється з ніжністю твого голосу, коли ти читала мені казки перед сном; ніщо не нагадає теплоти твоїх рук, коли ти витирала мені сльози перше кохання. Мамо, я хочу привітати тебе з таким чудовим святом, побажати від щирого серця радості, посмішок, добра і благополуччя, а також здоров'я на багато-багато років вперед.

11:28 13.05.2018

Поліція, яка турбується про життя і здоров’я громадян

Поліція, яка турбується про життя і здоров’я громадян

В рамках Всеукраїнської профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» 10 травня 2018 року в опорний заклад «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне» завітали представники поліції з управління патрульної поліції у Волинській області. Адже поліція — це орган державної влади, що займається не лише боротьбою з правопорушеннями, а й захистом громадян і охороною громадського порядку. Приїхали поліцейські не за викликом 102, а щоб провести роз’яснювальну роботу серед дітей про обов’язки патрульної поліції, про правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів.

09:29 13.05.2018

Мітинг "Пам'ять сивини"

Мітинг "Пам'ять сивини"

Чимало свят дарує нам весна, та найбільш хвилюючим для нас є Величне Свято Перемоги.

15:08 10.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь