НОВИНИ

11 Квітня, 2018 р., 14:23
Дорога колего, в Ваше прекрасне свято хотілося б висловити щиру повагу до Вас. Весь колектив відзначає Ваше прагнення в роботі і самовідданість у праці. Нехай Ваші очі світяться щастям, нехай вдома Вас чекає любляча сім’я, а робота приносить лише радість!
08 Квітня, 2018 р., 10:34
Прийміть сердечні вітання  зі   Світлим Христовим Воскресінням! У цей  весняний день  премудрості та ласки Господньої,  ми   відчуваємо   свою причетність до великої таємниці вічного життя, що ми - не самотні на цьому світі, бо з нами - Господь. Хочеться, щоб усе людство цінувало той величний подвиг Спасителя, який Він здійснив для перемоги життя над смертю, тріумфу добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією. Нехай же благодатна звісточка про Воскресіння Сина Божого навідається в кожну душу та оселю, і не тільки словами, але справами любові та милосердя. Нехай Світло Воскресіння Христового  надає нам  силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день! У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб Ваше життя було   чистим,  як Святий  Благодатний  вогонь,   щедрим, як запашна Великодня паска,   яскравим, як колоритна українська писанка.      
02 Квітня, 2018 р., 12:12
2 квітня о 10 годині відбулася 17 позачергова сесія Прилісненської сільської ради. Депутати зібралися для розгляду та прийняття ряду питань…
29 Березня, 2018 р., 17:53
В Україні щорічно в останній тиждень березня, під час весняних канікул проходить Всеукраїнський Тиждень дитячого читання.
28 Березня, 2018 р., 13:10
Інформація щодо правил заготівлі другорядних лісових ресурсів, які проводяться на території ДП «Маневицьке лісове господарство»
28 Березня, 2018 р., 13:02
Державне підприємство "Городоцьке лісове господарство" та Прилісненська сільська рада нагадують жителям  громади, що згідно пункту 3.1. «Правил пожежної безпеки в лісах України» протягом пожежно-небезпечного періоду 2018 року забороняється :
28 Березня, 2018 р., 12:56
  Маневицька місцева прокуратура звертає увагу жителів громади на один із видів кримінальних правопорушень - шахрайство. 
26 Березня, 2018 р., 14:05
24 березня в м.Нововолинську в Будинку спорту СОК «Шахтар» за організації Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» пройшов обласний етап змагань «Тато, мама, я – спортивна сім'я», у яких свою силу, спритність, кмітливість, увагу, взаємовиручку та винахідливість доводили 15 волинських родин, які визнані найкращими в 2018 році у своїх районах та громадах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь