Професійне свято відсвяткували освітяни, дошкільники та працівники бібліотечної сфери Прилісненської ОТГ

Дата: 08.10.2018 09:36
Кількість переглядів: 1066

5 жовтня 2018 року в Будинку культури Прилісненської сільської ради відбувся святковий концерт. Всю громаду об’єднало 3 свята – Всеукраїнський день дошкільника, Всеукраїнський день бібліотек та День працівника освіти. Так склалося, що урочистості відбувалися ще й  у день, в який у всьому світі святкують Всесвітній день вчителя.

Все в житті починається з хорошого вчителя, якого має будь-яка людина на Землі. Кожен із нас якимсь чином дотичний до школи: ми або колишні учні або теперішні батьки учнів, тому День вчителя для кожного особливе свято. Всі ми в якійсь мірі вчителі: вчителі для своїх дітей, вчителі для молодших колег. Такі різні, але натхненні однією спільною метою – виростити добрих та чуйних, успішних та привітних людей, патріотів своєї рідної землі.

Фото без опису

На святкових урочистостях були присутні керівники та педагогічні працівники закладів освіти громади, ветерани педагогічної праці, працівники бібліотечної сфери, представники апарату Прилісненської сільської ради та діти, які прийшли привітати своїх наставників. Усіх присутніх вітали зі святом виконуюча обов’язки начальника гуманітарного відділу Наталія Олександрівна Слупачик та Прилісненський сільський голова Ігор Ілліч Терещенко. Наталія Олександрівна подякувала «усім тим людям, які щодня вчать не лише читати писати, малювати, грати на музичних інструментах, а й вчать цінувати, любити, поважати, захищати, допомагати» та побажала всім бібліотекарям, педагогам, дошкільникам «бути добрими, мудрими та дарувати дітям свій позитивний настрій і щирі посмішки».  Ігор Ілліч Терещенко сказав: «Ми всі розуміємо, наскільки важлива роль учителя у становленні молодої людини, яка важка і виснажлива ваша праця. Вашими зусиллями, шановні педагоги, твориться майбутнє України».

Привітати своїх вчителів приїхали й учні із кожного села громади. На розсуд глядача були представлені проникливі вірші, чудові пісні, гарячі танці та веселі сценки з вчительського життя. Дошкільнята приготували цікаву пісню «Наш садочок».

Чудовий настрій і заряд енергії отримали від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок, адже в цей день увесь світ святкує ще й Всесвітній день посмішки. Тож даруймо один одному дуже дорогий та водночас безкоштовний подарунок – посмішку. Посміхніться, подаруйте гарний настрій собі та оточуючим. Поділіться посмішкою з рідними, друзями, колегами по роботі, не забудьте посміхнутися кому – небудь по дорозі. Це не складно, проте це зробить ваш день набагато приємнішим.
Зі святом всіх вас, любі друзі!

ФОТОЗВІТ:



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь