A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Родині Михайла Лопушика вручено державну нагороду

Родині Михайла Лопушика вручено державну нагороду

Секретар Прилісненської сільської ради Павло Мельничук та начальник Першого відділу Камінь-Каширського РТЦК та СП підполковник Геннадій Лічман зустрілися з батьками загиблого солдата Лопушика Михайла Івановича, щоб вручити високу державну нагороду. Згідно Указу Президента України Володимира Зеленського від 03 листопада 2023 року №731 нагороджено орденом "За мужність" III ступеня Лопушика Михайла Івановича (посмертно), орден вручено мамі Галині Михайлівні та батькові Івану Миколайовичу. Відданий військовій присязі на вірність українському народу, Михайло одним із перших в громаді став на захист України. Служив навідником у 81-ій  бригаді 90 батальйоні. Загинув 2 травня 2022 року під час виконання бойового завдання пов'язаного із захистом держави, отримавши поранення несумісне з життям в Олексадрівці Донецької області. Жодні нагороди не зможуть вгамувати біль матері, яка більше не зможе обійняти найріднішу людину, проте ці державні нагороди мають нагадувати нам про подвиги сучасних українських Героїв. Вічна пам'ять Захиснику України!

11:10 24.04.2024

Підтримуємо наших військових!

Підтримуємо наших військових!

Прилісненська сільська рада за кошти місцевого бюджету закупила 115 FPV дронів типу "Метелик", загальною вартістю 1 мільйон 665 тисяч гривень. Усі дрони будуть відправлені в зону бойових дій для підтримки наших військових!

08:47 22.04.2024

Прилісненська сільська рада за кошти місцевого бюджету закупила 12 квадрокоптерів DJI Mavic 3T Thermal

Прилісненська сільська рада за кошти місцевого бюджету закупила 12 квадрокоптерів DJI Mavic 3T Thermal

Прилісненська сільська рада за кошти місцевого бюджету закупила 12 квадрокоптерів DJI Mavic 3T Thermal, загальною вартістю 2 мільйона 257 тисяч 200 гривень. Всі 12 дронів будуть передані військовослужбовцям з нашої громади, які боронять Україну.

08:36 09.04.2024

Сьогодні, 7 квітня, у приміщенні Будинку культури, працівниками бібліотеки села Прилісне, була організована презентація книги місцевого автора Михайла Івановича Романіка - «Мановицьке Прилісне.

Сьогодні, 7 квітня, у приміщенні Будинку культури, працівниками бібліотеки села Прилісне, була організована презентація книги місцевого автора Михайла Івановича Романіка - «Мановицьке Прилісне.

Сьогодні, 7 квітня, у приміщенні Будинку культури, працівниками бібліотеки села Прилісне, була організована презентація книги місцевого автора Михайла Івановича Романіка - «Мановицьке Прилісне. Село в історії нашого краю».

16:39 07.04.2024

Як отримати витяг з реєстру територіальної громади про місце реєстрації у Дії

Як отримати витяг з реєстру територіальної громади про місце реєстрації у Дії

Як отримати витяг з реєстру територіальної громади про місце реєстрації у Дії❓ Так звану “довідку про прописку” потрібно надавати при необхідності підтвердження відомостей про місце проживання особи. Її можна самостійно чи з допомогою адміністраторів ЦНАП сформувати за декілька хвилин у застосунку “Дія📲”!  👉Для цього необхідно здійснити лише три кроки: ✅авторизуватися у «Дії» та натиснути вкладку «Послуги»; ✅знайти пункт «Довідки та витяги» та обрати «Витяг про місце проживання»; ✅натиснути «Замовити витяг». 👍Заяву буде опрацьовано протягом декількох хвилин, і, якщо інформація про Вас міститься у реєстрі, витяг буде сформовано. Крім того, передбачено можливість завантаження витягу на мобільний телефон у PDF-форматі протягом 24 годин📱. Водночас, батьки зможуть замовити у застосунку витяг про місце про місце проживання своїх дітей👧🧒. ☝️Важливо! Витяги з реєстру територіальної громади, отримані в електронній або паперовій формі, мають однакову юридичну силу. Витягом з «Дії» Ви можете скористатися під час отримання адміністративних чи соціальних послуг - кожен електронний витяг містить унікальний QR-код, відсканувавши який працівник установи зможе переконатися у дійсності документа та перевірити інформацію у реєстрах.  Економте свій час та користуйтеся можливостями застосунку “Дія”❗️

16:34 03.04.2024

Закінчення опалювального сезону!

Закінчення опалювального сезону!

До уваги жителів громади! Опалювальний сезон 2023-2024 років закінчується з 01 квітня 2024 року, відповідно до рішення виконавчого комітету Прилісненської сільської ради.

15:19 28.03.2024

Освітні документи тепер в Дії

Освітні документи тепер в Дії

Виїхали за кордон і забули диплом вдома? Тепер це не проблема. Одні з найочікуваніших документів завжди з вами — в Дії.

08:50 27.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь