A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Порядок та умови надання додаткової дотації мають бути змінені

Порядок та умови надання додаткової дотації мають бути змінені

У відповідь на лист Асоціації міст України щодо необхідності здійснення перерахунку індексів податкоспроможності місцевих бюджетів на 2023 рік у зв’язку із вилученням «військового» ПДФО Міністерство фінансів України повідомило, що для недопущення розбалансування місцевих бюджетів у зв’язку із зарахуванням з 01.10.2023 «військового» ПДФО до державного бюджету заплановані зміни до Порядку та умов надання додаткової дотації на здійснення повноважень органів місцевого самоврядування на деокупованих, тимчасово окупованих та інших територіях України, що зазнали негативного впливу у зв’язку з повномасштабною збройною агресією рф, затвердженого урядовою постановою №1477.

11:34 18.12.2023

Вручено державні відзнаки родині захисника зі Старих Червищ!

Вручено державні відзнаки родині захисника зі Старих Червищ!

Секретар Прилісненської сільської ради Павло Мельничук, начальник Першого відділу Камінь-Каширського РТЦК та СП підполковник Геннадій Лічман вручили державні відзнаки мамі Галині Павлівні та брату Анатолію померлого захисника Олега Давидюка з села Старі Червища. Медаль "ЗАХИСНИКУ ВІТЧИЗНИ", відповідно до Указу Президента України від 23 лютого 2023 року та орден "За мужність" III ступеня (Посмертно), відповідно до Указу Президента України від 18 липня 2023 року №434. Солдат Давидюк Олег Олександрович 1991 року народження став на захист України від російського окупанта 5 березня 2022 року. Був снайпером однієї десантно-штурмової бригади. 4 січня 2023 року отримав поранення в Луганській області. Проходив тривале лікування, на жаль, лікарі не змогли врятувати життя Олегу. Помер захисник 23 квітня 2023 року в одній з лікарень Києва. Вдома без сина лишилися мама Галина Павлівна та брат Анатолій. На жаль, крім Олега мама вже втратила ще одного сина, нещодавно помер чоловік Олександр. Висловлюємо щирі співчуття родині Давидюків. Розділяємо той біль та смуток, який лишився в серці Галини Павлівни. Хай Господь дає сили пережити цю втрату, адже останньою надією, опорою для її лишився єдиний син Толя, заради якого потрібно жити... Вічна пам'ять Герою!

12:31 14.12.2023

14 грудня в Україні вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня в Україні вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня в Україні вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Це день мужніх та самовідданих людей, подвиг яких не можливо переоцінити. Героїзм, патріотизм і професійна майстерність учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС перевірені часом. Ми не маємо права забувати про їх самопожертву. Багато з них не дожили до теперішніх днів, віддавши своє життя задля збереження життя і здоров’я майбутніх поколінь. Зараз, коли Україна чинить спротив російському вторгненню, а окупанти погрожують усьому світові новою ядерною катастрофою, подвиг українських ліквідаторів набуває особливої ваги. Україна як ніхто знає ціну радіаційної безпеки і зробить усе, щоб подібного до Чорнобильської катастрофи більше не сталося. Наш обов‘язок сьогодні – не забувати подвиг, який здійснили ліквідатори ціною власного життя. Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи.

11:40 14.12.2023

Харчування в закладах дошкільної освіти Прилісненської сільської ради на 2024 рік

Харчування в закладах дошкільної освіти Прилісненської сільської ради на 2024 рік

Прилісненська сільська рада своїм рішенням встановила, що у 2024 році відшкодування за харчування в закладах дошкільної освіти Прилісненської сільської ради буде проводитися батьками в розмірі 50 % (30 гривень) відповідно до фактичного відвідування, у граничному розмірі 60 гривень за один день.

16:37 12.12.2023

Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. Злагоджена робота усіх гілок місцевої влади є запорукою оперативного вирішення повсякденних питань життя громади та її розвитку. На жаль, повномасштабна війна змінила багато наших планів на розбудову громади. Але й у воєнний час наша громада змінюється і віримо, що настануть часи, коли ми зможемо жити,працювати в мирній Україні. Бажаємо усім міцного здоров’я, терпіння, невичерпної енергії та невпинного розвитку нашої громади під мирним українським небом!

09:18 07.12.2023

Вітаємо зі святом сильних та непохитних!

Вітаємо зі святом сильних та непохитних!

Вітаємо зі святом сильних та непохитних! День Збройних Сил – це не лише день армії, а й день героїв, які стоять на захисті кожного українця. Дякуємо вам за служіння, сміливість та готовність захищати свою Батьківщину. Ваші подвиги та жертви для благополуччя країни є незрівнянними. Нехай кожен український захисник та захисниця будуть захищені від небезпеки, а всі рідні військових дочекаються своїх захисників цілими та неушкодженими. Бажаємо вам міцного здоров'я, відваги, потужної підтримки від рідних та побратимів. Бережіть себе, наші герої! Слава Україні!

12:13 06.12.2023

5 грудня волонтери в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів

5 грудня волонтери в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів

5 грудня волонтери в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів, присвячений особам, що займаються волонтерством добровільно та безкорисливо. Особливо актуальним це свято є сьогодні, адже на плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни.

09:20 05.12.2023

Вручено державну відзнаку (посмертно)

Вручено державну відзнаку (посмертно)

Секретар Прилісненської сільської ради Павло Мельничук, староста Серхівського старостинського округу Андрій Паламар та старший офіцер відділення відділу обліку мобілізаційної роботи першого відділу Камінь-Каширського РТЦК та СП Олександр Антонюк вручили високу державну відзнаку  дружині загиблого Ігоря Паламара з села Серхів медаль «ЗАХИСНИКУ ВІТЧИЗНИ» (посмертно), відповідно до Указу Президента України від 08 вересня 2023 року.

11:38 01.12.2023

Сім корів у 85 років!

Сім корів у 85 років!

До дня працівників сільського господарства України 85-річну жительку села Галузія, власницю особистого селянського господарства,  Ляцевич Хіонію Миколаївну, яка утримує 7 голів великої рогатої худоби, п’ять із яких дійні, нагороджено почесною грамотою Управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації. У свої 85 Хіонія Миколаївна щодня, 3 рази на день, вручну доїть 5 корів, реалізовує 1,5 тонн молока в місяць заготівельникам, залишається життєрадісною та оптимістично чекає народження телят ще від двох корів.

15:40 24.11.2023

21 листопада ми відзначаємо День гідності та свободи!

21 листопада ми відзначаємо День гідності та свободи!

    21 листопада ми відзначаємо День гідності та свободи – свято, встановлене на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.    Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні з росією, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі.    Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у ваших домівках, та не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.

15:52 21.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь