НОВИНИ

07 Лютого, 2024 р., 15:06
Сьогодні в селі Серхів родині загиблого військовослужбовця вручено почесну нагрудну відзнаку "Золотий хрест" від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.
22 Січня, 2024 р., 12:57
У День Соборності України в Прилісненській громаді хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували полеглих за Українську Державу та пам'ять воїнів, які загинули, захищаючи Україну під час збройної агресії російської федерації.
15 Січня, 2024 р., 09:08
Відійшов у вічність наш земляк, житель села Карасин, Захисник України, Богайчук Василь Панасович, 1969 р.н.
01 Січня, 2024 р., 09:35
Шановні жителі громади. Дорогі земляки! Цьогоріч знову зустрічаємо новорічні свята з особливими думками і молитвами. Сьогодні ми подумки з тими, хто захищає нас на фронті, тримає українське небо та береже від навали ворога. Дякуємо Збройним Силам України за стійкість, мужність, звитягу, за те, що на бойовому посту в будні і свята. Нехай кожного зігріває думка, що скоро Перемога і буде час для теплих слів та обіймів. Нехай наша рідна земля буде нашою міцною фортецею, а наші родини – осередком невичерпної любові. Спільно, рука об руку, ми можемо подолати будь-які випробування. Зичу, щоб Новий рік став для кожного з вас, шановні земляки, роком добрих змін, а для України – роком Перемоги! З Новим 2024 роком! З повагою сільський голова Ігор ТЕРЕЩЕНКО!
18 Грудня, 2023 р., 11:34
У відповідь на лист Асоціації міст України щодо необхідності здійснення перерахунку індексів податкоспроможності місцевих бюджетів на 2023 рік у зв’язку із вилученням «військового» ПДФО Міністерство фінансів України повідомило, що для недопущення розбалансування місцевих бюджетів у зв’язку із зарахуванням з 01.10.2023 «військового» ПДФО до державного бюджету заплановані зміни до Порядку та умов надання додаткової дотації на здійснення повноважень органів місцевого самоврядування на деокупованих, тимчасово окупованих та інших територіях України, що зазнали негативного впливу у зв’язку з повномасштабною збройною агресією рф, затвердженого урядовою постановою №1477.
14 Грудня, 2023 р., 12:31
Секретар Прилісненської сільської ради Павло Мельничук, начальник Першого відділу Камінь-Каширського РТЦК та СП підполковник Геннадій Лічман вручили державні відзнаки мамі Галині Павлівні та брату Анатолію померлого захисника Олега Давидюка з села Старі Червища. Медаль "ЗАХИСНИКУ ВІТЧИЗНИ", відповідно до Указу Президента України від 23 лютого 2023 року та орден "За мужність" III ступеня (Посмертно), відповідно до Указу Президента України від 18 липня 2023 року №434. Солдат Давидюк Олег Олександрович 1991 року народження став на захист України від російського окупанта 5 березня 2022 року. Був снайпером однієї десантно-штурмової бригади. 4 січня 2023 року отримав поранення в Луганській області. Проходив тривале лікування, на жаль, лікарі не змогли врятувати життя Олегу. Помер захисник 23 квітня 2023 року в одній з лікарень Києва. Вдома без сина лишилися мама Галина Павлівна та брат Анатолій. На жаль, крім Олега мама вже втратила ще одного сина, нещодавно помер чоловік Олександр. Висловлюємо щирі співчуття родині Давидюків. Розділяємо той біль та смуток, який лишився в серці Галини Павлівни. Хай Господь дає сили пережити цю втрату, адже останньою надією, опорою для її лишився єдиний син Толя, заради якого потрібно жити... Вічна пам'ять Герою!
14 Грудня, 2023 р., 11:40
14 грудня в Україні вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Це день мужніх та самовідданих людей, подвиг яких не можливо переоцінити. Героїзм, патріотизм і професійна майстерність учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС перевірені часом. Ми не маємо права забувати про їх самопожертву. Багато з них не дожили до теперішніх днів, віддавши своє життя задля збереження життя і здоров’я майбутніх поколінь. Зараз, коли Україна чинить спротив російському вторгненню, а окупанти погрожують усьому світові новою ядерною катастрофою, подвиг українських ліквідаторів набуває особливої ваги. Україна як ніхто знає ціну радіаційної безпеки і зробить усе, щоб подібного до Чорнобильської катастрофи більше не сталося. Наш обов‘язок сьогодні – не забувати подвиг, який здійснили ліквідатори ціною власного життя. Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи.
12 Грудня, 2023 р., 16:37
Прилісненська сільська рада своїм рішенням встановила, що у 2024 році відшкодування за харчування в закладах дошкільної освіти Прилісненської сільської ради буде проводитися батьками в розмірі 50 % (30 гривень) відповідно до фактичного відвідування, у граничному розмірі 60 гривень за один день.
07 Грудня, 2023 р., 09:18
Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. Злагоджена робота усіх гілок місцевої влади є запорукою оперативного вирішення повсякденних питань життя громади та її розвитку. На жаль, повномасштабна війна змінила багато наших планів на розбудову громади. Але й у воєнний час наша громада змінюється і віримо, що настануть часи, коли ми зможемо жити,працювати в мирній Україні. Бажаємо усім міцного здоров’я, терпіння, невичерпної енергії та невпинного розвитку нашої громади під мирним українським небом!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь