НОВИНИ

04 Жовтня, 2023 р., 09:57
      1 жовтня –  важлива дата для нашого народу. Дата, яка є своєрідним уособленням сміливості, героїзму та незламності української нації. У цей день ми відзначали День українського козацтва, День створення УПА та День захисників та захисниць України. Вклонитися сміливості, відданості та силі , подякувати за збережене життя воїнам-односельцям та всім  героям сьогодення, вшанувати світлу пам'ять тих, хто віддав життя за Україну  зібралися і у  будинку культури села Тоболи Центру культури, дозвілля та спорту Прилісненської сільської ради.. Тут проходила благодійна акція              «Разом до перемоги».
02 Жовтня, 2023 р., 08:46
До Дня Захисників та Захисниць України, який вперше відзначаємо 1 жовтня, з метою вшанування мужності, героїзму Захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, на території біля адмінприміщення Прилісненської сільської ради відбувся урочистий захід. Розпочались урочистості  підняттям Державного Прапору та виконанням Державного Гімну. Прилісненська громада вшанувала пам’ять Героїв, які загинули за Батьківщину, схиливши голови в хвилину мовчання. Юна, талановита Президент Прилісненського ліцею Софія Приходько продекламувала художній твір «Боже, як важко говорити, коли ж припиниться нарешті ця війна...». Художній керівник Будинку культури с.Прилісне Олександр Гуменюк виконав пісню "Плакала калина". Слава Україні! Слава Збройним Силам України!!!
28 Вересня, 2023 р., 08:44
27 вересня в опорному закладі с.Прилісне відбулось урочисте відкриття  ''Класу безпеки''. Це став перший клас безпеки в Прилісненській громаді та 54-й у Волинській області.
26 Вересня, 2023 р., 20:28
З метою підвищення обізнаності про важливість імунізації та запобігання інфекційних і неінфекційних захворювань, популяризації здорового способу життя та здорового харчування, наближення медичних послуг до населення – 26 вересня у Прилісному відбувся захід «Територія здоров’я», який організували ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» спільно з фахівцями Маневицького відділення ДУ «Волинський ОЦКПХ МОЗ України» за підтримки та особистої участі працівників Прилісненської сільської ради, Центру первинної медико-санітарної допомоги Прилісненської сільської ради.
12 Вересня, 2023 р., 14:11
Сьогодні, 12 вересня, секретар Прилісненської ради Павло Мельничук та старший інструктор відділення рекрутингу та комплектування Першого відділу К-Каширського РТЦК та СП сержант Іван Зайчук побували у с.Галузія щоб передати особливу нагороду родині загиблого матроса Вавелюка Володимира Анатолійовича, якого за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджено нагрудним знаком «За зразкову службу». Володимир удостоєний цієї нагороди ще при житті, на жаль, за нього високу державну відзнаку отримала дружина Олена та син Максим.
08 Вересня, 2023 р., 10:08
Кабмін прийняв Постанову від 21 липня 2023 р. № 754 “Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань”. У ній затверджуються порядки використання коштів для соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань і  виплати до Дня Незалежності (раніше ця виплата була до 5 травня).
04 Вересня, 2023 р., 16:00
12 червня 2023 року Громадська організація «Ліга соціальних працівників України» розпочала реалізацію проєкту Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ) «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику» у 15 регіонах України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь