A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Привітання сільського голови з Великоднем

Привітання сільського голови з Великоднем

Дорогі жителі Прилісненської громади! Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята - Воскресіння Господнього! У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з утвердженням весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри над безнадією. Ми, на жаль, зустрічаємо його з гіркотою, яку принесла війна. Та попри все, віримо у Боже заступництво й дякуємо кожному хто і на фронті, і в тилу наближає нашу Перемогу. Від усього серця бажаю вам миру, благодаті, добробуту, злагоди та душевної величі. Нехай цей великий день дарує всім вам щастя, здоров'я, любов та непохитну віру в Перемогу, кращий завтрашній день!

12:00 16.04.2023

АДМІНІСТРАТИВНІ  ПОСЛУГИ  В  ГРОМАДІ

АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ГРОМАДІ

Створення зручних і доступних умов для отримання громадянами адміністративних послуг є одним із головних завдань відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Прилісненської сільської ради.  

12:14 07.04.2023

ЗАХІДНЕ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ     УПРАВЛІННЯ  ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ З ПИТАНЬ ПРАЦІ ІНФОРМУЄ

ЗАХІДНЕ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ З ПИТАНЬ ПРАЦІ ІНФОРМУЄ

Відтепер подати документи для отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, а також декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці можна в електронному вигляді – засобами Порталу електронних сервісів Мінекономіки: https://my.gov.ua/info/services/bylifesituation/9 . 

12:11 07.04.2023

Герої не вмирають. Вони живі, поки ми їх пам’ятаємо.

Герої не вмирають. Вони живі, поки ми їх пам’ятаємо.

Указом Президента України Володимира Зеленського за особисту мужність, самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності нашої країни, вірність військовій присязі, сумлінне та бездоганне виконання службового обов’язку орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено Пронцевича Олександра Івановича  (посмертно). Сьогодні, 22 березня, в селі Тоболи Прилісненської ТГ  перший заступник голови  Камінь-Каширської районної військової адміністрації Олександр Михалік, секретар Прилісненської сільської ради Павло Мельничук та т.в.о. начальника першого відділу Камінь-Каширського РТЦК та СП Юрій Мізюк вручили  дружині загиблого воїна державну нагороду.  Пам'ять про захисника  Олександра, який ціною власного життя захищав свій народ, свою країну, житиме вічно в наших серцях.   Герої не вмирають. Вони живі, поки ми їх пам’ятаємо.

16:29 22.03.2023

Плануєте оформити закордонний паспорт (ЗП)? Що потрібно знати?

Плануєте оформити закордонний паспорт (ЗП)? Що потрібно знати?

закордонний паспорт оформляють малятам з народження, щойно батьки отримали свідоцтво про народження дитини; кожен громадянин України може мати одночасно 2 паспорти для виїзду за кордон (незалежно від віку); до 16 років ЗП оформляється за заявою одного з батьків (усиновлювачів, опікунів), крім випадку одночасного оформлення першого паспорта громадянина України та паспорта для виїзду за кордон, де заяву подає особисто дитина; з 12 років для оформлення ЗП обов’язкова присутність дитини (для фотографування, отримання відцифрованих відбитків пальців рук); після досягнення 14-річного віку ЗП оформляється виключно на підставі ІD-картки; якщо батьки (або один із них) на момент народження дитини були іноземцями або особами без громадянства, для оформлення першого ЗП необхідно подати довідку про реєстрацію дитини громадянином України; після досягнення 16 років заява для оформлення ЗП подається особисто; строк дії паспорта, виданого до 16-річного віку, становить 4 роки, а виданого після 16 років – 10 років; батько може отримати ЗП дитини, якщо документи на оформлення подавала мати (необхідно лише під час подачі документів написати заяву, в якій зазначити іншу особу (матір/батька, опікунів, піклувальників, повнолітніх сина чи дочку, сестру, брата, діда, бабу) яка буде отримувати готовий документ); отримати ЗП дитини може також будь-яка особа, уповноважена на це законним представником на підставі довіреності; на отримання ЗП дитини віком від 12 років обов’язкова присутність самої дитини (для отримання відцифрованих відбитків пальців рук).  

14:43 02.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь