A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Привітання з Всеукраїнським днем бібліотек!

Привітання з Всеукраїнським днем бібліотек!

З Всеукраїнським днем бібліотек! Шановні працівники бібліотек, прийміть щирі вітання з вашим професійним святом! Ми живемо в інформаційну епоху. Та ніхто не відміняв важливість книги, яка відкриває нам світ знань і веде до здійснення мрій. Часто саме книга є головним порадником у скрутні часи. У книгах ми шукаємо нові знання, яскраві незвичні емоції, прагнемо відкрити і дослідити інші світи. Книга часто захоплює і вражає. Відкриває нові горизонти та обрії. Книга – це також наша інформаційна зброя, джерело мудрості і досвіду. Тож бажаю, щоб у вас завжди було багато відвідувачів. Благополуччя, міцного здоров’я, енергії та натхнення, щастя, добра, вдячності і поваги за вашу працю, миру, родинного затишку і добра! Творчих здобутків і вдячних читачів.

08:26 30.09.2022

З Днем фізичної культури і спорту

З Днем фізичної культури і спорту

З Днем фізичної культури та спорту Щиро вітаємо спортсменів тренерів, всіх фахівців фізичної культури і спорту та прихильників фізкультурно-спортивного руху з нагоди Дня фізичної культури і спорту.  Бажаємо всім щастя, миру, міцного здоров’я, терпіння, родинного благополуччя, невичерпного оптимізму, наполегливості, наснаги та примноження здобутків. Нехай Ваш приклад буде поштовхом для розвитку фізичної культури  і спорту, взірцем для юних жителів нашої незалежної України.  Слава  Україні! Героям слава!

12:42 10.09.2022

Відбувся благодійний турнір з футболу

Відбувся благодійний турнір з футболу

Сьогодні в Прилісному відбувся благодійний турнір з футболу в підтримку ЗСУ. Третє місце посіла команда ФК Нові Червища, Друге-ФК Тоболи, чемпіонами  турніру став ФК Сойне. 

21:36 28.08.2022

Привітання жителів громади з Днем Незалежності України!

Привітання жителів громади з Днем Незалежності України!

Шановні жителі Прилісненської територіальної громади! Цьогоріч відзначаємо 31-у річницю Незалежності нашої України – вільної та незламної. Україна перенесла багато випробувань та століттями виборювала свою незалежність. Сьогодні ми переживаємо черговий історичний етап, продовжуємо відстоювати свою свободу. 24 серпня минає півроку з часу повномасштабного вторгнення росії на українські землі, півроку відважної боротьби українського народу. В час війни ми ще більше усвідомили цінність нашої свободи. Вкотре зрозуміли, що незалежність для українців – понад усе! Українці ніколи не стануть на коліна перед ворогом, не схилять голови, не відмовляться від своєї історії, мови та культури. Завдяки нашій стійкості та незламності про нас заговорив весь світ. Нас підтримують всі цивілізовані країни. Ми боронимо свою, Богом дану країну. Ми – на стороні світла, тому мусимо подолати темряву. Дякуємо жителям Прилісненської громади, закордонним друзям, невтомним волонтерам, усім хто підтримує та допомагає нашим воїнам-захисникам.  Низький уклін та шана українським воїнам, які захищають нас і наближають нашу перемогу. Вічна пам’ять усім, хто віддав своє життя за Україну. Сьогодні, як ніколи, мусимо бути сильними та єдиними. Наша боротьба триває – на передовій та в тилу. Маємо кожен на своєму місці робити все можливе для наближення нашої довгоочікуваної перемоги. З Днем Незалежності! Слава Україні! Героям слава! секретар ради Павло Мельничук

08:40 24.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь