НОВИНИ

18 Листопада, 2022 р., 08:27
Відключення електроенергії на 18 листопада по всій громаді!!!
10 Листопада, 2022 р., 15:34
Прилісненська сільська рада надає інформацію щодо перейменування вулиці в селі Прилісне. На адресу громади 12 травня 2022 року надійшли письмові Звернення від громадської організації, народних депутатів України, які представляють Волинську область, щодо перейменування російсько-радянських назв вулиць на території громади. Прилісненською сільською радою було створено відповідну робочу групу. 16 червня 2022 року в газеті «Нова Доба» було опубліковано інформацію щодо громадських слухань 19 серпня 2022 року, в тому числі по с. Прилісне. У зв’язку з неявкою громадян, слухання не відбулися.  9 листопада 2022 року відбулося засідання робочої групи. Розглянуто пропозиції щодо зміни назви вулиць, які надійшли листами на адресу громади та усні пропозиції від окремих громадян і депутатів сільської ради.  Жителями с.Прилісне було надано 3 пропозиції щодо перейменування вулиці Першотравнева:  1) Ініціативна група жителів с.Прилісне запропопонувала подати на розгляд постійної профільної комісії Прилісненської сільської ради перейменувати вулицю Першотравнева на – вулицю Михайла Лопушика, де він проживав; 2) М.І. Романік, історик-краєзнавець, голова ветеранської організації запропонував перейменувати на – вулицю Маневицька. В цьому році селу Прилісне-480 років, до 1964 року село називалося «Маневичі». Цією вулицею йшло сполучення із залізничною станцією «Маневичі». На згадку про первинну назву села пропонується перейменувати на вулицю Маневицька-це з погляду історії. На цій вулиці уже є двоє загиблих. Кому надати перевагу? Як варіант, можна розглянути перейменування на вулицю Травнева. 3) А.І.Шумик, депутат сільської ради запропонував перейменувати дану вулицю на Захисників України. Андрій Іванович сказав: «Я подвірно обійшов 43 домогосподарства вулиці Першотравнева. Пропозиція була перейменувати на вулицю Михайла Лопушика. Але сьогодні в селі уже четверо загиблих. Боляче батькам загиблих і тим, хто ще сьогодні воює. Пропоную узагальнюючу назву, яка об’єднує усі пропозиції. Перейменувати на вулицю Захисників України». На голосування робочої групи було поставлено 3 пропозиції: Михайла Лопушика, Захисників України,  Травнева. Пропозиції щодо перейменування на Маневицька на голосування не ставилося. Члени робочої групи не надали переваги якійсь із запропонованих назв. Тому, за результатами голосування робочої групи, на розгляд постійної комісії  з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення Прилісненської сільської ради винесено пропозиції про перейменування вул. Першотравнева на: - вулиця Михайла Лопушика; - вулиця Захисників України. Наступний етап – розгляд цього питання профільною комісією та депутатами Прилісненської сільської ради на найближчій сесії. Тому рішення – за депутатами.
10 Листопада, 2022 р., 08:18
ВІДКЛЮЧЕННЯ СПОЖИВАЧІВ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ПрАТ "ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО" НА 10.11.2022 15.45-20.00 с.Прилісне(частково), Городок (частково).
09 Листопада, 2022 р., 09:33
Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва  Прилісненської громади!
25 Жовтня, 2022 р., 08:36
У районі триває жалоба. Сумна звістка з фронту  сколихнула Камінь-Каширську громаду. В боях за Україну загинув житель міста – Олег Ліпич. Згідно з розпорядженням начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук у районі триває жалоба. Світла пам'ять Герою! Вічна шана та доземний уклін його подвигам! Співчуття рідним і близьким загиблого!
24 Жовтня, 2022 р., 17:01
В суботу завершені роботи з грейдерування та каткування білощебеневого відрізку дороги протяжністю 6 км між селами Галузія та Серхів. Велика подяка підприємцям Серхова за надану допомогу в проведенні грейдерування, дяка ДП «Маневицьке лісове господарство» за наданий в користування каток.
24 Жовтня, 2022 р., 08:26
В суботу на «новому» місцевому кладовищі в с.Прилісне відбулося прибирання. Дякуємо всім, хто долучився до цієї доброї справи.
20 Жовтня, 2022 р., 12:05
Шановні жителі територіальної громади!
18 Жовтня, 2022 р., 11:01
Сьогодні в селі Прилісне було встановлено електропневматичну сирену територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення, яка буде повідомляти про повітряну тривогу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь