НОВИНИ

08 Червня, 2023 р., 09:46
Відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Прилісненської сільської ради інформує про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП.
02 Червня, 2023 р., 11:56
До відома співвласників багатоквартирних будинків
01 Червня, 2023 р., 12:01
Дитинство - найпрекрасніша мить життя, пора сподівань та здійснення мрій. А щасливе дитинство - мирне дитинство, переконані навіть маленькі громадяни нашої держави.
31 Травня, 2023 р., 17:56
31 травня у всіх закладах загальної середньої освіти Прилісненської громади пролунав останній дзвоник. Він підбив підсумки в освітньому марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями.
31 Травня, 2023 р., 10:55
30 травня відбулася зустріч представників п’ятьох громад України, членів Асоціації міст України, із ДП «Ліси України» в місті Київ про наболілі питання у сфері лісової галузі, яка зачіпає інтереси громад.
29 Травня, 2023 р., 09:27
До дня захисту дітей у Прилісному відбулося спортивне свято «Спорт для всіх єднає Україну»,  у якому брали участь школярі Прилісненського, Новочервищанського, Тоболівського ліцеїв та Карасинської гімназії. У «Веселих стартах» впевнено перемогла команда прилісненців, яка показала вмілість та згуртованість.  Яскравий мініфутбол приніс задоволення усім: і глядачам, і тренерам, і самим учасникам. Перемогу здобули, знову ж, учні ОЗЗСО «Прилісненський ліцей», друге місце – за ОЗЗСО «Тоболівський ліцей», третє місце здобула команда ОЗЗСО «Новочервищанський ліцей». Дипломом гуманітарного відділу за участь нагороджено команду Карасинської гімназії.  Яскраві емоції та шалений адреналін від змагань був підсилений призами та подарунками від спонсора змагань ТОВ «Bio Berri» в особі Віталія Ішмурата.
23 Травня, 2023 р., 12:29
23 травня в Україні відзначають День Героїв. Це щорічне свято було запроваджене на честь усіх захисників та захисниць України, які протягом багатьох століть боролися за її незалежність та територіальну цілісність, і продовжують робити це нині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь