A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Військово-польові збори в урочищі "Вовчак - Волинська Січ"

Військово-польові збори в урочищі "Вовчак - Волинська Січ"

Урочище «Вовчак» Турійського району Волині – це місце створення Української повстанської армії, єдиної збройної сили українців у Другій світовій війні. Саме тут проходили триденні військово-польові навчання учнів 10-11 класів опорного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне».

11:36 07.05.2018

Ми-багаті на таланти!!! Пройшов окружний огляд художньої самодіяльності «Дивосвіт дитячих талантів».

Ми-багаті на таланти!!! Пройшов окружний огляд художньої самодіяльності «Дивосвіт дитячих талантів».

04 травня 2018 року в Будинку культури Прилісненської сільської ради відбувся окружний огляд художньої самодіяльності учнів закладів загальної середньої освіти «Дивосвіт дитячих талантів», який проводився з метою підтримки юних обдарувань, їх творчого, інтелектуального, духовного і цілеспрямованого розвитку.

09:13 07.05.2018

Виїзне засідання методичного об’єднання вчителів

Виїзне засідання методичного об’єднання вчителів

05 травня 2018 року відбулося виїзне засідання методичного об’єднання вчителів історії та суспільних дисциплін на базі Державного історико-культурного заповідника у місті Дубно. Засідання проходило у формі «Педагогічної кухні» під керівництвом справжнього майстра своєї справи — шеф-кухаря, старшого наукового співробітника Державного історико-культурного заповідника у м.Дубно - Касянчука Івана Анатолійовича. Часто саме на кухні, смакуючи певну страву, ми обмінюємося рецептами. На цьому засіданні ділились рецептами на тему «Краєзнавство – як дійовий засіб патріотичного виховання учнів».  Іван Анатолійович познайомив педагогів з історією Дубенського замку та Тараканівського форту. Педагогічні працівники обговорили роль цих об’єктів в історії України та  їх використання у роботі над  патріотичним вихованням підростаючого покоління. В ході засідання Іванькова Ірина Миколаївна розповіла рецепт приготування хорошого уроку:

12:51 06.05.2018

«100 років милосердя»

«100 років милосердя»

18 квітня 2018 року виповнилось 100 років із дня створення Товариства Червоного Хреста в Україні. Саме тому квітень цього року – Всеукраїнський Місяць Червоного Хреста, що проходив  під гаслом «100-річчя милосердя».

12:44 06.05.2018

26 квітня в Україні відзначають День Чорнобильської трагедії

26 квітня в Україні відзначають День Чорнобильської трагедії

Цього дня 1986 року на Чорнобильській АЕС сталися вибухи, внаслідок яких повністю було зруйновано реактор 4 енергоблоку. У повітря потрапили радіоактивні речовин, що з вітром розсіялися над Україною і багатьма країнами Європи.

13:00 26.04.2018

Вітаємо з днем народження директора Центральної бібліотеки!

Вітаємо з днем народження директора Центральної бібліотеки!

Шановна Тетяно Іванівно, у царстві книг Ви - королева, професіонал своєї справи. Ви завжди привітні, врівноважені і мудрі. Ми дуже раді працювати поруч з Вами, тож бажаємо Вам міцного здоров'я, гарного настрою, творчих успіхів та вдячних читачів. Щастя і добра Вам та Вашій родині!

23:00 23.04.2018

З Днем народження Світлана Степанівна!

З Днем народження Світлана Степанівна!

Прийміть наші щирі вітання з Днем народження! Нехай доля буде до Вас привітною, життєва дорога буде чистою і на ній зустрічаються вірні друзі та колеги і завжди Ви мали вірного та люблячого супутника! Бажаємо міцного здоровя, вдачі, щастя, здійснення всіх мрій та задумів, творчої наснаги! Нехай життя буде казкою у якій Ви завжди будете бажаним гостем.

22:58 23.04.2018

Тиждень добра і милосердя в опорному закладі с.Прилісне

Тиждень добра і милосердя в опорному закладі с.Прилісне

Сьогодення потребує не лише добрих справ, а й милосердя, чуйності, толерантності, співчуття. Саме такі якості намагаються виховувати в учнів закладів освіти Прилісненської громади  наші педагоги, зокрема вчителі основ християнської етики – О.Волкова та Л.Коснюк. Адже головне для кожної дитини в майбутньому отримати  і з гордістю носити високе звання – “ЛЮДИНА”.

12:47 20.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь