A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

21 вересня у селі Городок пройшло святкування Дня села

Дата: 24.09.2019 08:31
Кількість переглядів: 2218

Моє село – моя колиска

 

Під такою назвою 21 вересня у селі Городок пройшло святкування Дня села. Адже це –  гарна сільська традиція, яка з року в рік продовжується в селі.  

Свято відбулося на славу. Урочисту частину відкрили державним гімном України та традиційною святковою піснею «Пахне рідне село».

Фото без опису

Перші слова-вітання линули від священнослужителів села батюшки Федора та батюшки Івана, які разом зі своїми церковними хорами бажали всім миру, достатку, божого благословення та співали вітальні псалми.

Всіх гостей та жителів села зустрічали короваєм, який вручили  заступнику сільського голови  Прилісненської сільської ради  Олексію Гнатюку. Олексій Іванович привітав усіх присутніх зі святом, зичив міцного здоров’я та родинного щастя жителям села. Висловив сподівання, що сільська молодь буде повертатись у село та працювати для його розквіту та розвитку, правда не сказав як і де. Вручив грамоти учасниці фольклорного колективу «Калинонька» Наталії Мефанік та Людмилі Шипелик за внесок у розвиток культурного життя села Городок та з нагоди Дня села.

З метою відзначення кращих досягнень  найталановитіших людей, якими може пишатися село, було презентовано святковий фото-стенд «Найбільше багатство села Городок – це люди», започатковано новий сільський конкурс «Рекорди нашого села» та оголошено переможців. У номінації «Невтомний пасічник 2019»  нагороду отримав Сергій Коваль, у номінації «Вправна майстриня 2019» - нагороджено Ольгу  Ремінську, у номінації «Найбагатша сім’я 2019» – родину Степана та Ольги Савчуків, у номінації «Тато-ювелір 2019» перемогу отримав Микола Мельничук, у номінації «Мама-ювелір 2019»  перемогли дві учасниці Тамара Мишковець та Надія Богайчук, у  номінації «Завзятий рибалка 2019» переміг Микола Шевчук, у номінації «Іменинник села» –  Андрій Борисюк.  Було вручено посвідчення за перемогу у номінації «Міні-жителі» – серед  дівчаток  посвідчення «Міні-жителька 2019» отримала донечка Миколи та Діани Вакулічів  з модним сучасним ім’ям Аделіна. Серед хлопчиків посвідчення «Міні-житель 2019» вручено сину Василя та Світлани Ковальчуків   Олександру. У номінації «Старожителі» серед жінок посвідчення «Старожителька 2019» отримала Тетяна Сафонівна Борисюк, 19.01.1926 р.н.,

серед  чоловіків посвідчення «Старожитель 2019" вручено Ульяну Яковичу Смольському, 02.08.1935 р.н.  Всі переможці отримали святкові дипломи та подарунки.       

Фото без опису                               

Концертну програму вели чарівні та майстерні ведучі, випускниці київського  університету імені Б.Грінченка-2019  Софія Мишковець та Людмила Шипелик.

Додала  гарного  веселого настрою та сміху спеціальна частина гумору. Жителька села Ольга Ремінська читала жартівливі гуморески «Чоловік про жінку 60 років» та «Чому чужий чоловік кращий». Весело та смішно пройшли  актуальні сільські гумористичні інсценізації «Як кум корову доїв» та  «Як кумові довелось пекти хліб» у постановці студентів вищих навчальних закладів Владислава Вегери та Максима Биковського.

Відзначали весільних ювілярів – день весілля наймолодшої сім’ї Володимира  Крупника та  Ірини Борисюк. Срібне весілля Мишковців  Валерія Тихоновича та Олени Василівни,  Смійчиків  Олександра  Івановича та Світлани Іванівни, Намонюків Василя Петровича та Тетяни Миколаївни.  Висловили особливі слова поваги  ювілярам  золотого весілля Цанові Володимиру Антоновичу та Анастасії Іванівни, Любитовцям Петру Леонтійовичу та Софії Григорівни.   Дружньою сільською родиною відмітили діамантове весілля подружжя Савчуків Ольги Іларіонівни та Степана Кириловича, які спільно прожили 60 років.

Не оминули увагою і захисників, які стали учасниками бойових дій на Сході України. 

Музичні та пісенні вітання звучали у виконанні вихованців дитячого садочка, учнів школи, фольклорного колективу «Калинонька», жінок похилого віку-аматорів старовинної народної творчості, співочої молоді села.

Цікаво пройшли спортивні змагання «Козацькі забави» та розиграш лотерейних білетів, де  серед призів були прицеп обрізків та мішок цукру 50 кг.

Зав.клубом Олена Лісовецька подякувала всім підприємцям села за надання матеріальної грошової допомоги в організації свята.

Завершилося святкування запальними танцями під живу музику.

ФОТОЗВІТ:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь