A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Легальна зайнятість –  гарантія соціальної захищеності

Дата: 02.10.2018 14:44
Кількість переглядів: 1214

Легальна зайнятість – 
гарантія соціальної захищеності

02 жовтня цього року на виконання розпорядження Кабінету Міністрів «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення» фахівцями Маневицької районної філії Волинського обласного центру зайнятості проведено бліц-навчання для роботодавців за участю представника Управління Держпраці у Волинській області Григорія Касьяна, Маневицького відділення Ковельської ОДПІ Наталії Бідун, сільського голови Прилісненської об’єднаної територіальної громади Ігоря Терещенка про легалізацію трудових відносин та відповідальність роботодавців згідно чинного законодавства.

Фото без опису
Захід відкрив директор Маневицької районної філії Волинського ОЦЗ Юрій Корольчук, який ознайомив присутніх з станом ринку праці в районі, послугами, які надає служба зайнятості, в тому числі і за допомогою електронних сервісів та можливими шляхами співпраці.
Головний державний інспектор праці Територіальної державної інспекції з питань праці у Волинській області Григорій Касьян детально роз’яснив присутнім роботодавцям про відповідальність за нелегальне допущення працівників до роботи та зробив акцент на безумовне додержання законодавства про працю, про незадекларовану працю, про легалізацію використання праці найманих працівників та про розміри штрафів за порушення чинного законодавства.

Фото без опису
Начальник Маневицького відділення Ковельської ОДПІ Наталія Бідун проінформувала присутніх про порядок, терміни подачі звітності та коректність заповнення звітності про ЄСВ зі змінами в частині створення нового робочого місця та відповідності до діючого класифікатора професій і посад.
В кінці заходу начальник відділу взаємодії з роботодавцями Алла Корольчук роз’яснила учасникам навчання про подання звітності про вільні робочі місця та вакантні посади, стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць, можливості служби зайнятості співпрацювати з роботодавцями за допомогою створення електронних кабінетів та впровадження рекрутингу в роботі районної філії.
Учасники зустрічі висловили подяку представникам районної служби зайнятості, місцевого самоврядування Прилісненської ОТГ, інспекції праці та фіскальної служби за отриману інформацію, за можливість поспілкуватись та обговорити актуальні питання. 
На думку присутніх такі заходи сприяють підвищенню правової культури роботодавців і упереджують порушення законодавства.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь