A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Новини виконкому

Дата: 16.12.2019 08:42
Кількість переглядів: 560

31 жовтня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому заслухано інформацію головного бухгалтера відділу фінансів та бухгалтерського обліку Шилак Н.І. про виконання бюджету Прилісненської об’єднаної територіальної громади, проаналізовано роботу по розгляду звернень громадян, які надійшли до Прилісненської сільської ради за дев’ять місяців 2019 року.

Про організацію роботи по забезпеченню спостереФото без описуження за рівнями радіоактивного забруднення продуктів харчування, сільськогосподарської та лісової продукції на території Прилісненської сільської ради інформувала Л.Шмигельська – радіолог.

На підставі витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 30 вересня 2019 року однокімнатну квартиру №37 по вулиці Сойне буд.4 в селі Прилісне рішенням виконкому включено до числа службових жилих приміщень комунальної власності об’єднаної територіальної громади Прилісненської сільської ради.

Розглянувши клопотання директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Прилісненської сільської ради» О.Камінського та заяву І. Халика - лікаря-педіатра амбулаторії загальної практики-сімейної медицини с. Прилісне,  виконавчий комітет одноголосно прийняв рішення про надання службового житла Халику Ігорю Олексійовичу.

Члени виконкому розглянули та затвердили умови  визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Прилісненської сільської ради та конкурсну документацію щодо надання послуг з вивезення побутових відходів на території Прилісненської сільської ради.

Рішенням виконавчого комітету внесено зміни до складу адміністративної комісії, яка працює при виконавчому комітеті сільської ради. Головою адмінкомісії затверджено головного спеціаліста-юрисконсульта Леоніда Бубнюка.

29 листопада 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому розглянуто проект бюджету Прилісненської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, з цифрами якого можна ознайомитись на офіційному веб-сайті громади.

 Щорічно рішенням виконавчого комітету затверджується робочий план та заходи з підготовки та проведення літнього оздоровлення дітей. Начальник гуманітарного відділу Н.Слупачик проінформувала про стан оздоровлення та відпочинку дітей шкільного віку в 2019 році та ознайомила із відповідною роботою по підготовці бази даних дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки на 2020 рік.

Члени виконкому розглянули та затвердили зразок опису печатки для державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Прилісненської сільської ради.

Рішенням виконавчого комітету присвоєно адреси об’єктам нерухомого майна громадянам, обговорено хід виконання рішення виконавчого комітету сільської ради від 26 вересня 2019 року №87 «Про стан підготовки об’єктів комунальної власності до роботи в осінньо-зимовий період 2019/2020 року». Визначено кількість споживачів, які мають довгострокову заборгованість по сплаті житлово-комунальних послуг.

Керуючий справами (секретар)

виконавчого комітету    Галина Філюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь