Новий службовий автомобіль для поліцейського офіцера Прилісненської громади

Дата: 15.06.2020 14:40
Кількість переглядів: 1690

Фото без опису11 червня в Луцьку 25 об'єднаних територіальних громад Волині, серед яких і Прилісненська ОТГ, отримали службові автомобілі марки Renault Duster для перших поліцейських офіцерів громади в рамках пілотного проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади» . Мета даного проєкту – забезпечити кожну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там. Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт із мешканцями, забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігти вчиненню правопорушень.

Сертифікат та ключ від новенького службового автомобіля голова Національної поліції Ігор Клименко вручив Прилісненському сільському голові Ігорю Терещенку та «новому шерифу» Івану Савчуку. Глава Національної поліції також додав, що автомобілі, які з державного бюджету закупили цьогоріч, мають високу прохідність, тому і в сніг, і в дощ офіцер зможе прибути на виклик та на допомогу. Варто зазначити, що в кросоверах, які отримали поліціянти, є все необхідне технічне обладнання, сейф, термопринтер для винесення постанов про адмінправопорушення, а також інструменти, які потрібні не тільки для несення служби, а й для допомоги людям.

Поліцейський офіцер громади – це такий універсальний поліцейський, який має служити на території громади та жити там. Його мають знати всі жителі населених пунктів, які в цю громаду входять, а він повинен знати усі проблеми, якими переймаються люди, - саме таким є Іван Савчук, який довгий час працював місцевим дільничним у найближчих селах. Відтепер наш «шериф» оперативніше реагуватиме на виклики, адже автомобіль значно покращить і полегшить його роботу, допоможе забезпечити спокій жителів своєї громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь