A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Дитинства останній дзвінок

Дитинства останній дзвінок

У травні, коли у небі грає веселе сонечко, розцвітають різнобарвні квіти і всюди лунає пташиний спів, приходить найбільш очікуване свято для українських школярів – День останнього дзвоника. Цього свята ви не знайдете в календарях, та про нього говорять усі довкола. Останній дзвінок – це прекрасна шкільна традиція прощання зі школою для випускників, підведення підсумків навчального року для решти учнів.  За роки існування свята воно перетворилося на спілкування шкільної родини у теплому сімейному колі.

13:23 03.06.2019

ПРОЩАННЯ З ДИТЯЧИМ САДОЧКОМ

ПРОЩАННЯ З ДИТЯЧИМ САДОЧКОМ

Прощання з дитячим садочком – важливий етап у житті кожної дитини. Від дорослих – вихователів, батьків, дідусів і бабусь -  до маленьких випускників – всі старанно готувалися до свята, аби перетворити захід на справжній бал.

08:53 27.05.2019

В Прилісному змагались найспортивніші «лелеченята»

В Прилісному змагались найспортивніші «лелеченята»

Днями опорний заклад «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне» гостинно приймав учасників окружного етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу „Олімпійське лелеченя”. У спортивно-масовому дійстві взяли участь 6 команд (72 учні 6-8 класів) закладів загальної середньої освіти Прилісненської ОТГ.

09:31 16.05.2019

Обласна науково-практична конференція у Прилісненській ОТГ зібрала юних науковців та дослідників Волинського краю

Обласна науково-практична конференція у Прилісненській ОТГ зібрала юних науковців та дослідників Волинського краю

14  травня Прилісненська об'єднана територіальна громада зустрічала дорогих гостей – юних науковців та дослідників Волинського краю і їхніх керівників. А приводом для того стало проведення обласної науково-практичної конференції «Волинь – Маневичі – Прилісне в дослідженнях юних науковців», що відбувалася в рамках відзначення 55-ї річниці отримання назви села Прилісне.

18:45 15.05.2019

«Зорепад» бере участь у Обласному мистецькому святі

«Зорепад» бере участь у Обласному мистецькому святі

12 травня у місті Луцьк проходила низка культурно-мистецьких заходів. У Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Т.Шевченка проходила виставка волинського ткацтва,  Обласне мистецьке свято «Мамина колискова»  та Волинська ткацька співоча толока «І ткали долю матері». У виставці були представлені 21 виріб народного ткацтва. Багатство і красу тканих рушників, доріжок, сорочок представили Карплюк Ольга, Каращук Ганна, Нестерук Марфа, Каращук Василина із с.Лишнівка, Доля Ганна із с.Замостя, Дем’янович Ганна із с.Карасин, Сахнік Наталія із с.Прилісне.

22:42 13.05.2019

У неділю, 11-12 травня, у селах Карасин, Серхів, Городок та Замостя пройшли святкові концерти присвячені берегині роду – матері

У неділю, 11-12 травня, у селах Карасин, Серхів, Городок та Замостя пройшли святкові концерти присвячені берегині роду – матері

У неділю, 11-12 травня, у селах Карасин, Серхів, Городок та Замостя пройшли святкові концерти присвячені берегині роду – матері. Кожен з нас від народження і до останніх днів зберігає в душі образ неньки. Мама – найцінніше багатство. Маючи, не завжди цінуємо її, а втративши нічим не можливо заповнити цю порожнечу, бо ж любов матері неоціненна. Кажуть, мати любить найбільше найменшого, доки не виросте, хворого, поки не стане здоровим, того, хто покинув дім, поки не повернеться і кожного, до кінця життя. Не даремно День матері святкують на празник жінок-мироносиць. Тож святкові концерти стали чудовим подарунком усім мамам.

22:35 13.05.2019

Привітання з Днем матері!

Привітання з Днем матері!

Милі жінки, вітаємо Вас з чудовим святом – Днем матері! Нехай у Вашому житті завжди буде присутня гордість за успіхи і досягнення Ваших дітей, нехай Ваші серця будуть зігріті їх любов’ю і турботою, нехай завжди у Вашому домі буде тепло, затишок, достаток і радість.

08:49 12.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь