A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Олімпійське лелеченя- 2021 у Прилісненській громаді

Дата: 31.05.2021 15:00
Кількість переглядів: 2558

Прекрасною традицією, започаткованою Національним олімпійським комітетом України ще у 2010 році, стало проведення Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя». Звичайно карантин вніс свої корективи і у 2020 році цей захід не відбувся. Але цьогоріч всупереч всім перешкодам у Прилісненській територіальній громаді було проведено спортивно-масовий захід «Олімпійське лелеченя».

Між собою змагалися 10 команд закладів загальної середньої освіти Прилісненської ТГ. Прилісненський ліцей представив 2 команди (6-го та 7-го класів).

Фото без описуПрограма включала вікторину «Знавець олімпійського спорту», рухливу гру «Артбол», комбіновану естафету,  до якої входять елементи різних видів спорту і яка складається з 12 етапів по 20 м.

Біля ОЗЗСО «Прилісненський ліцей» відбулося урочисте відкриття заходу. З метою популяризації олімпійських видів спорту, підвищення іміджу та популярності Волинських спортсменів, захід відбувся за участі виконавчого директора відділення НОК України у Волинській області Олександра Хриплюка. До слова, опорний заклад с.Прилісне є школою-партнером олімпійської освіти України. Олександр Петрович привітав юних олімпійців та побажав перемоги. Михайло Ліщук, директор ОЗЗСО «Прилісненський ліцей» дав настанови командам завзято боротися, а команді, що найактивніше прагнутиме перемоги, пообіцяв подарунок. З вітальним словом звернувся до усіх присутніх заступник сільського голови
Олексій Гнатюк та побажав юним спортсменам розвиватися у спорті та потрапити в майбутньому на Олімпійські ігри.

 Після урочистої частини розпочалися змагання. Спочатку юні спортсмени вирішували інтелектуальні завдання олімпійської вікторини. Далі команди по черзі проходили комбіновану естафету. Учасники повинні були показати  не лише найкращий час, але й уміння вправно володіти  різноманітним спортивним інвентарем. Більшість команд продемонстрували високий рівень підготовки.

Та найзавзятішою була боротьба під час рухливої гри «Артбол». У півфіналі зустрілися команди ОЗЗСО «Прилісненський ліцей»  (6  клас) та ОЗЗСО «Тоболівський ліцей». За результатами гри ІІІ місце виборола учні 6 класу Прилісненського ліцею. За І та ІІ місце змагалися команди Лишнівської гімназії та Прилісненського ліцею (7 клас). За підсумками спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» команда Лишнівської гімназії зайняла  почесне 2 місце. Переможцем стали юні олімпійці ОЗЗСО «Прилісненський ліцей» (7 клас).

Хоч у кожній грі є переможці і переможені, та юні спортсмени поїхали додому всі щасливі і задоволені, адже кожен учасник отримав пам’ятні подарунки від Олександра Хриплюка. Кожна команда отримала літературу про розвиток олімпійського руху та олімпійську символіку. А кожен учасник команд- переможниць був нагороджений особистою грамотою та медаллю. Команда, що виборола І місце, отримала також пам’ятні футболки із олімпійською символікою. Олександр Петрович також відмітив високий рівень організації змагань та хорошу підготовку учнів шкіл Прилісненської громади.

Від імені сільської ради переможців вітала провідний спеціаліст гуманітарного відділу Юлія Мисливець, яка висловила велике захоплення учасниками та подарувала командам-переможницям по волейбольному м’ячеві.

Щиро дякуємо всім вчителям фізичної культури нашої громади та, зокрема, вчителю фізичної культури «Прилісненський ліцей» Черман Майї Кіндратівні за хорошу організацію заходу.

Гуманітарний відділ

ФОТОЗВІТ:

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь