НОВИНИ

25 Квітня, 2019 р., 10:01
На територій Забродівської, Прилісненської та Цуманської об’єднаних територіальних громад планують реалізувати субпроект земельних питань Німецько-Українського агрополітичного діалогу.
22 Квітня, 2019 р., 12:18
Гарно попрацювали! Так можна сказати про День довкілля у Прилісненській ОТГ. На толоку вийшли вчителі та школярі, працівники сільської ради і ЖКП, депутати та небайдужі мешканці громади.
22 Квітня, 2019 р., 10:38
18 квітня 2019 року у Волинській обласній бібліотеці для дітей пройшов обласний тур Всеукраїнського  конкурсу "Книгоманія - 2019", у якому взяла участь юна користувачка бібліотеки-філії села Городок Мирослава Голодюк, учениця 7 класу. Морослава представляла книгу "Літо з амазонками" Надії Гуменюк. Журі конкурсу відмітили, що Мирослава Голодюк була дуже артистичною. Під час конкурсу відбулася зустріч з українськими дитячими письменниками Клавдією Корецькою, яка подарувала свою власну книжку з афтографом, та Оксаною Кротюк. 
17 Квітня, 2019 р., 23:16
Волинські громади діляться одна з одною досвідом. У рамках проекту «ПУЛЬС», який Асоціація міст України реалізовує за підтримки USAID, Прилісненську сільську ОТГ відвідали посадовці Заборольської та Княгининівської сільських об’єднаних територіальних громад Луцького району, керівник та консультанти Волинського регіонального відділення Асоціації міст України. Модератором цільового навчально-консультативного візиту виступив Василь Гром, консультант з бюджетних питань АМУ, який працює на Волині в межах проекту «ПУЛЬС».
15 Квітня, 2019 р., 13:18
Шановна Наталіє Іванівно Шилак,
12 Квітня, 2019 р., 11:37
Незабаром Великдень і ми всі старанно готуємося до найбільшого торжества року. Великдень – це свято воскресіння душі кожної людини, свято очищення та оновлення, а також це цілий комплекс обрядів та ряд символів: запашна паска, яскрава крашанка, чарівна писанка.
12 Квітня, 2019 р., 10:08
Донорство – благородна і почесна місія, яка дозволяє врятувати життя хворим на тяжкі хронічні захворювання, потерпілим від опіків, аварій та катастроф, а також зараз – військовим, які отримали важкі поранення у зоні проведення АТО.
08 Квітня, 2019 р., 23:36
05 квітня 2019 року відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня при гуманітарному відділі Прилісненської сільської ради. Голова атестаційної комісії ІІ рівня, в.о.начальника гуманітарного відділу, Наталія Слупачик зазначила, що засідання проведено в умовах відкритості та колегіальності, толерантності та об’єктивності щодо оцінювання діяльності педагогічних працівників, які атестувалися.
05 Квітня, 2019 р., 13:32
      Чудову людину, гарного працівника, незамінного системного адміністратора Прилісненської сільської ради вітаємо з днем народження. Бажаємо хвацько справлятися з будь-якою поставленою задачею, з легкістю і впевненістю досягати всіх цілей, з відчуттям щастя і натхнення прокидатися кожен день, з почуттям повної відповідальності виконувати свою роботу і ніжними почуттями наповнювати всю любов свого життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь