A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Творчий звіт клубу-філії с.Серхів

Дата: 18.05.2021 22:55
Кількість переглядів: 1279

У Прилісненській територіальній громаді розпочалися творчі звіти аматорів закладів культури за 2020 рік. Першими відзвітували колективи клубу-філіії с.Серхів БК Прилісненської сільської ради.

Так, 16 травня, у День жінок-мироносиць, у Серхівському клубі відбувся культурно-мистецький захід під назвою «Про наших матерів словами доньок і синів», що був присвячений Дню матері. Завідувач клубу Наталія  Ящик організувала справжнє свято для прекрасної половини людства. Зі сцени звучали проникливі вірші, зворушливі пісні, музичні, вокальні та хореографічні композиції для матерів у виконанні їхніх дорогих, - чи то дорослих, чи малих, - дітей.

Відкрили захід учні 4 класу Серхівської гімназії із хореографічним номером «Вальс».  ВедучаФото без опису Валентина Паламар прочитала  цікаву легенду «Розмова з Богом». Талановита Маринка Басюк виконала пісню Наталії Май «Мамочка моя» для найкращої матусі у світі.

Завідувач бібліотеки Марія Киричик із сином Михайлом продемонстрували зворушливу сценку «Як ти любиш мене, мамо?» (автор – Оксана Аннич).

Вокально-хоровий колектив «Білий цвіт» радував глядачів піснями: «Мамо», «Червона калина», «Ой, мамо, не лайте».

Марічка Гузар висловила любов до рідної матусі поезією «Я позбираю зорі з неба». Любов Нестерук присвятила всім матерям у залі пісню «Ніби вчора, рідна мамо».

Микола Вавелюк майстерно прочитав гумореску «Йшов автобус до Полтави» Степана Олійника.

Фольклорний колектив «Серхівочка» заспівав українські народні пісні «Материнські руки» та «Чебреці».

Шквал оплесків викликав танцювальний номер «Ромашка» у виконанні хореографічного колективу «Перлинка» (керівник Наталія Ящик). Не менш вражаючим був виступ колективу «Актобатес» з акробатичною композицією (керівник Юлія Панько).

У фойє клубного закладу було продемонстровано виставку-опитування, у якій діти онаписали слова любові та вдячності рідним матусям. Креативно  була оформлена сцена та фотозона, які вразили присутніх своєю оригінальністю. Море позитивних емоцій та радості принесли учасники заходу глядачам, які стоячи щиро вітали їх гучними оплесками.

Величезна вдячність художнім колективам та виконавцям за участь у заході до Дня матері, який був пронизаний любов’ю та добром.

А кожній мамі бажаємо безмежної вдячності, турботи, тепла та ласки від дітей. Нехай Господь охороняє вас та ваших дітей!

 

Гуманітарний відділ

ФОТОЗВІТ:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь