A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

За міжнародними стандартами, особою похилого віку вважається той, хто досяг 65 років. Таких у світі нині - понад 630 мільйонів, приблизно кожна десята людина. До 2050 року число їх у багатьох розвинених країнах збільшиться вдвічі, а загальна кількість складе 2 мільярди осіб. Міжнародний день людей похилого віку відзначається щорічно в усьому світі     1 жовтня за ініціативи Генеральної Асамблеї ООН із 1990 року. Офіційне затвердження на міжнародному рівні було викликано зниженням внесків у спеціальний Цільовий фонд з проблем старіння ООН при одночасному стрімкому старінні населення світу, що свідчить про занепад моралі та культури в суспільстві.

21:34 01.10.2017

Три свята об'єднало людей різних професій у Будинку культури с.Прилісне

Три свята об'єднало людей різних професій у Будинку культури с.Прилісне

              П’ятниця 29 вересня об’єднала  в Будинку культури с.Прилісне людей трьох професій – працівників освітянської ниви, які відзначатимуть своє професійне свято День Учителя в першу неділю жовтня, вихователів та помічників вихователів дошкільної галузі, які відзначали Всеукраїнський День дошкілля 27 вересня, та бібліотекарів сільських і шкільних бібліотек, свято для яких наступить 30 вересня.  Напередодні в кожному куточку країни проходять урочисті святкування з цих нагод. Не стала винятком і Прилісненська громада. Привітати освітян, працівників дошкільної галузі та бібліотекарів з їхнімии професійними святами завітав заступник сільського голови Олексій Гнатюк. Звертаючись до присутніх, Олексій Іванович подякував усім за натхненну, самовіддану й невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, адже саме цим людям вдається знаходити в  маленьких дітках, які вперше переступають поріг дитячого садочку, школи, майбутніх академіків, гарних музикантів, різних митців, науковців, а також побажав гідної зарплатні, щоб вистачило на кругосвітню подорож.

18:19 29.09.2017

21 вересня - Міжнародний день миру

21 вересня - Міжнародний день миру

21 вересня - Міжнародний день миру. Учнями опорного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне»   був проведений  флешмоб «Дзвін Миру». О 14 годині  пролунав дзвінок, здійснений  президентом шкільного парламенту Биковським Максимом.  Хай буде мир на планеті Земля!  

17:08 21.09.2017

Відкриття учнівського шкільного лісництва в НВК с.Городок

Відкриття учнівського шкільного лісництва в НВК с.Городок

Напередодні професійного свята лісівників у Навчально-виховному комплексі «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ с.Городок» - філії опорного закладу «ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Прилісне» відбулась урочиста подія - відкриття класу учнівського шкільного лісництва. На відкритті були присутні гості - голова обласної організації Товариства лісівників України, начальник відділу лісового господарства ВОУЛМГ Борис Бабеляс, директор Городоцького лісгоспу Віктор Данилюк, перший заступник голови Маневицької РДА Андрій Бурак та заступник голови Прилісненської сільської ради Олексій Гнатюк, які перерізали символічну стрічку і дали старт роботі класу, де тепер проводитимуться уроки із «лісових наук». Учням шкільного лісництва лісівники також подарували ноутбук і принтер.

12:44 19.09.2017

Друге місце Прилісненської громади в районному фестивалі з фізичної культури та спорту

Друге місце Прилісненської громади в районному фестивалі з фізичної культури та спорту

17 вересня 2017 року в с.Комарове Маневицького району відбувся районний фестиваль з фізичної культури та спорту, мета якого – активізація фізкультурно-спортивного руху, пропаганда основ здорового способу життя, зміцнення здоров′я засобами фізичної культури й спорту, виявлення найсильніших і найспритніших.

22:17 17.09.2017

Назавжди в наших серцях...Пам'ятаємо...Сумуємо...

Назавжди в наших серцях...Пам'ятаємо...Сумуємо...

Минуло 40 днів від того моторошного моменту, як сталася страшна трагедія, яка сколихнула гучним звуком та розпачливим криком все село Прилісне в ніч з 1 на 2 серпня. Минуло більше місяця, а  ми й досі не можемо усвідомити такої втрати, змиритися з нею, адже обірвалося життя двох молоденьких дівчат – Ангеліни та Марійки. Вони пішли, не попрощавшись, не прошепотіли своїх останніх слів, ще вчора мило посміхались, та в якусь мить все обірвалось…

19:54 12.09.2017

1 вересня – День знань!

1 вересня – День знань!

Чарівниця-осінь знову господарює в нашому краю, скликає галасливу дітвору за парти. Перший дзвоник  є чудовим святом, яке неможливо порівняти ні з яким іншим. Воно незабутнє, воно чарівне. Діти чекають його з нетерпінням. В очах  одинадцятикласників та деяких дев′ятикласників просвічується сум, адже для них це останній Перший дзвоник у стінах рідної школи. А в очах першокласників – радість і хвилювання: для них сьогодні відкривається перша сторінка великої Книги Знань.

13:11 01.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь