A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Басейн у садочку "Колобок" с.Прилісне - веселий і корисний відпочинок для малят

Дата: 10.01.2019 21:39
Кількість переглядів: 1671

Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Колобок» у с.Прилісне є незвичайним, адже це єдиний садочок у Маневицькому районі, де функціонує басейн.

Хлюпатись у воді та вчитися плавати – улюблене заняття вихованців дошкільного закладу. Працівники дитсадка роблять усе можливе, щоб їхні дітки почували себе комфортно та могли нормально розвиватися.

Фото без опису

«Басейн запускається, коли включається опалення, щоб дітям було тепло і комфортно переодягатися, а потім бавитися у воді. Хлопчики і дівчатка молодшої, середньої і старшої груп займаються в ньому один раз на тиждень по 30 хв.», - зазначає директор ЗДО Цьопух Людмила Василівна.

 Дітям надані всі умови: тепла вода, роздягальня, сушки для волосся, душова кімната, інвентар для занять та ігор на воді. Заняття проводить інструктор з фізичного виховання – Леся Василівна Мишковець, яка вчить діток пірнати, триматись на воді, грати ігри, координувати тіло та, найголовніше – отримувати задоволення від процесу. Під час занять у басейні завжди присутня медична сестра, яка оглядає діток перед і після плавання.

Діти демонструють уміння, які вони здобули з фізичним інструктором у басейні, залюбки беруть участь у різноманітних змаганнях на воді. «Здоров'я дітей – насамперед. І ми робимо кожне заняття не лише корисним, але й цікавим для дітей, адже розуміємо, що загартувальні процедури будуть ефективними лише на тлі позитивних емоцій», - говорить Леся Василівна.

Плавання приносить неабияку користь діткам: зокрема, для органів дихання і кровообігу, воно зміцнює дихальну і серцево-судинну системи, м’язи і кістки, є профілактикою плоскостопості, формує правильну поставу, покращує обмін речовин, підвищує тонус організму, робить малюка активним, життєрадісним, сміливим, врівноваженим, з хорошим апетитом і сном. Діти, які постійно займаються плаванням, розвиваються не лише фізично, а й інтелектуально.

 Займаючись плаванням з раннього віку, діти будуть рости загартованими, гармонійно розвиненими, удосконалюватимуть свою майстерність в плаванні. Шлях в чемпіони нікому не закритий, тому ми бажаємо всім малюкам ЩАСЛИВОГО ПЛАВАННЯ!!!

ФОТОЗВІТ:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь