НОВИНИ

19 Грудня, 2019 р., 10:23
Протокол № 1 засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора опорного закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів села Прилісне"
18 Грудня, 2019 р., 10:33
РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ СКЛАДУ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ " ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ СЕЛА ПРИЛІСНЕ"
16 Грудня, 2019 р., 08:52
Хто у громаді може бути на I-II групах єдинщиків та з ким він може працювати?
16 Грудня, 2019 р., 08:48
З історії закладів культури села Прилісне
16 Грудня, 2019 р., 08:42
31 жовтня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому заслухано інформацію головного бухгалтера відділу фінансів та бухгалтерського обліку Шилак Н.І. про виконання бюджету Прилісненської об’єднаної територіальної громади, проаналізовано роботу по розгляду звернень громадян, які надійшли до Прилісненської сільської ради за дев’ять місяців 2019 року.
11 Грудня, 2019 р., 08:45
У м.Луцьку 19 листопада відбулась робоча зустріч в рамках Німецько-українського агрополітичного діалогу на тему «Захист та відновлення  боліт і менеджмент болотних угідь у контексті захисту клімату та сталого економічного розвитку сільських територій Волині». За участі очільників області, нардепа Ірини Констанкевич, директора департаменту АПК ОДА Юрія Горбенка, німецької делегації у складі керівника відділу питань продовольства, сільського господарства, захисту прав споживачів та охорони навколишнього середовища при Посольстві ФРН в Україні Германа Інтеманна, сільськогосподарської інженерки BVVG Каті Деллс, координатора проєкту Андреаса Габерля, інженера з ландшафтного планування (TU Berlin) Йенса Торманна, представників ОТГ Волині, зокрема, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Прилісненської ОТГ Олексія Гнатюка громадських організацій, фахівців у відповідних галузях відбулась пленарна частина зустрічі. Головними темами заходу стали: значення аграрного сектору та інших секторів економіки, пов’язаних з використанням землі; болота та колишні болотні угіддя на Волині: місцезнаходження, стан, охоронний статус, цілі, виклики; захист боліт у федеральній землі Бранденбург; основи та цілі сталого менеджменту площ на сільських території Волині,тощо.
06 Грудня, 2019 р., 08:42
Щороку у 03 грудня громадськість вшановує людей з обмеженими фізичними можливостями. Цей день не можна назвати святковим, проте він нагадує нам, що люди з інвалідністю мают ь такі ж права, як і здорові громадяни, та заслуговують на повагу й увагу суспільства. Відзначення Міжнародного Дня інвалідів — це добра нагода привернути увагу до їхніх проблем і нагадати людству про обов’язок до найбільш незахищеної частини суспільства. Є серед них такі, кому з тих чи інших причин важко або неможливо самостійно подбати про себе, люди, що потребують захисту та сторонньої підтримки у цей непростий час.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь