Сільська рада інформує

Дата: 16.03.2022 16:11
Кількість переглядів: 624

Фото без описуНаразі ситуація на території Прилісненської територіальної громади  стабільна.  Основні сили та ресурси Прилісненська сільська рада спрямовує на підтримку територіальної оборони, Збройних сил України, створення добровільних формувань, контролю щодо цивільного життя в середині громади. Здійснено моніторинг цін у закладах торгівлі усіх населених пунктах громади. Інформацію для контролю подано до податкової служби та держспоживслужби.

У звичному режиму працюють основні підприємства-наповнювачі місцевого бюджету громади: державні підриємства «Волиньторф» та «Городоцьке лісове господарство».

Виконавчий комітет Прилісненської сільської ради виконує заклик керівництва держави щодо сприяння ведення бізнесу. Зазначимо, що ТЗОВ «БІО-БЕРРІ», основне агропідприємство на наших сільськогосподарських землях,  довіряє людям та громаді  і 11 березня 2022 року стало переможцем відкритих торгів на право оренди земельної ділянки сільськогоподарського призначення площею 14, 5453 га за межами села Карасин, чим поповнило бюджет громади 37 тис. 200 грн. На вчорашній зустрічі керівники цього товариства запевнили, що розсада ягід вже висаджена у касети, попередні домовленості із одноосібниками по спільному вирощуванні ягід, залишаються в силі, і саджанці чекають на свої присадибні ділянки.

 Оскільки, війна завжди колись закінчується, а продукти харчування будуть затребувані як ніколи, то прохання до всіх жителів громади на своїх земельних ділянках збільшити посадку та посіви основного овочевого набору продуктового кошика, чим ми підтримаємо братів та сестер українців, де ведуться на сьогодні бойові дії.

Запроваджено жорсткий режим економії по використанню бюджетних коштів, використанню енергоносіїв, а особливо - пального. Ведеться робота по виконанню бюджету сільської ради, що дасть змогу підтримати у важку хвилину працівників комунальних установ та соціально вразливих верств населення.

Вкотре хочем подякувати усім нашим жителям, землякам за кордоном, підприємцям, підприємствам та установам за допомогу армії та всім військовим формуванням, постраждалим внаслідок війни. Разом ми переможемо! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь