НОВИНИ

16 Лютого, 2020 р., 08:33
15 лютого у клубі села Городок організовано святкування Дня закоханих «Під знаком Купідона». На святі лунали пісенні вітання у виконанні Діани Тимченко, Діана Стоянович, Богдани Кобрин, Дениса Карповича. Цікаві та смішні гуморески про кохання читали Мирослава Голодюк та Вікторія Громик.
27 Січня, 2020 р., 14:56
Сьогодні відбулася робоча зустріч заступника директора начальника відділу надання соціальних послуг Маневицької районної філії Волинського обласного центру зайнятості Анюта Зеленко та провідного фахівця з профорієнтації Аня Ліщук з заступником директора з виховної роботи Колківське вище професійне училище / Kolky higher vocational school Наталія Назарова в рамках реалізації проекту «#УСПІХ_В_ДІЇ» . Під час бесіди обговорювались питання стосовно визначення подальших перспективних напрямків співпраці взагалом та профорієнтаційної роботи зокрема.
21 Січня, 2020 р., 15:45
Уже стало доброю традицією у Прилісненській громаді в період Різдвяних свят проводити фестиваль колядок, щедрівок та вертепів «Хай минає рід біда, йде до хати коляда». Мета Різдвяного фестивалю – відродження традицій українського вертепу, колядування і щедрування; залучення дітей та молоді до збереження кращих національних традицій; збагачення репертуару художніх колективів та підвищення їх виконавської майстерності і сприяння розвитку аматорського мистецтва.
18 Січня, 2020 р., 14:01
У Ваш 50-річний ювілей хочеться побажати, щоб Ви завжди залишалися таким же квітучим чоловіком. Щоб сімейне вогнище палало любов’ю, турботою і розумінням, трепетом і затишком. Щоб усі досягнення примножувалися. Нехай Вас не покидає цілеспрямованість і здоров’я, а серце б’ється, як в юності, в такт новим захопленням, вражень і неймовірним досягненням!
14 Січня, 2020 р., 12:21
Новий рік і нові здобутки Прилісненської громади. Нарешті, у неділю 12 січня 2019 року відбулася довгоочікувана подія – урочисте відкриття оновленого клуб села Городок. На урочистості зійшлися чи не половина жителів села, приїхали й високоповажні гості, щоб розділити з мешканцями Городка радість події.
31 Грудня, 2019 р., 18:20
Щиро вітаємо Вас із Новим роком та Різдвом Христовим! Хай  новорічні та різдвяні свята увійдуть у Ваше життя, принісши з собою достаток, тепло родинного вогнища, здоров’я та приємні сюрпризи, радісні зустрічі і посмішки. Зичу прихильної Вам долі, здійснення всіх мрій і сподівань, впевненості  у завтрашньому дні та Божої ласки! Нехай Вас переповнює жага до нових звершень, енергія та щира радість від життя!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь