НОВИНИ

12 Травня, 2020 р., 16:02
  Щоб убезпечити себе від  інфікування   коронавірусним збудником необхідно:
12 Травня, 2020 р., 14:51
Нагадуємо, що у 2019 році Прилісненською сільською радою розпочато втілення у життя проєкту «Реконструкція загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів села Карасин (корпус № 2-майстерня, корпус № 3-їдальня) по вулиці Шкільна, 13а села Карасин Маневицького району (із влаштування санітарних вузлів)». Кошторисна вартість будівництва згідно проєкту  передбачала 10 млн. 778 тис гривень. Внаслідок проведеного ЗОШ І-ІІ ступенів с.Карасин тендеру на визначення виконавця робіт суму будівництва було зменшено до 9 млн 672 тис. гривень. Переможцем торгів стало ТзОВ «ВОЛБУД». 04 вересня 2019 року між ТзОВ «ВОЛБУД» та загальноосвітньою школою І-ІІ ступенів села Карасин було укладено договір на виконання робіт у 2019-2020 роках згідно поданої тендерної пропозиції ТзОВ «ВОЛБУД». Обсяг фінансування робіт у 2019 році становить 6 млн 245 тис. гривень. Кошти у сумі 2 млн. 770 тис гривень – кошти державного бюджету, виділені на розвиток інфраструктури Прилісненської об’єднаної територіальної громади, а 3 млн. 475 тис. гривень – кошти бюджету Прилісненської ОТГ. 
12 Травня, 2020 р., 14:36
Карантин – це не завжди час простою, це час, який можна використати з користю. Так намагаються робити і в Прилісненській громаді…
09 Травня, 2020 р., 08:26
Шановні односельчани, гості нашого села! Сьогоднішню 75- річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 рр. ми зустрічаємо в умовах самоізоляції, без урочистих мітингів і пишних святкувань. Тож хочеться згадати ці історичні події, щоб вони збереглись у пам’яті наступних поколінь. Зокрема, розповім про участь прилісненціву визвольній війні проти фашистських загарбників.
08 Травня, 2020 р., 15:43
З нагоди святкування 75-річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років у День пам’яті та примирення Прилісненський сільський голова Ігор Терещенко, голова ветеранської організації Прилісненської громади Михайло Романік, в.о.старост Лишнівського, Серхівського та Галузійського старостинських округів відвідали ветеранів Великої Вітчизняної війни і солдатських вдів, вручили їм продуктові набори та привітали зі святами.  Вони дякували захисникам за їхній героїчний подвиг,  бажали здоров’я і довголіття, а головне – мирного неба над головою.
08 Травня, 2020 р., 15:01
Щороку ми пишно відзначаємо День перемоги: мітингами, святковими концертами, конкурсами, акціями і флешмобами. Карантин вніс свої корективи у наше життя. Проте Прилісненська громада не могла не згадати подвиг наших ветеранів. Представники влади, освітяни та працівники культури вшанували загиблих у війні односельчан у кожному населеному пункті громади. До обеліска у с. Прилісне поклали квіти сільський голова Ігор Терещенко, голова ветеранської організації села Михайло Романік, директор ОЗ «ЗОШ І-ІІІ ст. с.Прилісне» Михайло Ліщук, директор ДП «Волиньторф» Іван Киричик, начальник гуманітарного відділу Наталія Слупачик.
07 Травня, 2020 р., 16:55
       Прилісненська сільська рада розробляє Стратегію розвитку об‘єднаної громади на період до 2027 року (далі – Стратегія). Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) ідей проектів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Ідеї проектів буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано Робочою групою з розробки Стратегії. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проектів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь