A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Сьогодні свій день народження святкує депутат сільської ради Мельник Валентина Володимирівна!

Сьогодні свій день народження святкує депутат сільської ради Мельник Валентина Володимирівна!

Щиро вітаємо Вас! Нехай кожен день приносить радість, усмішки і подарунки, всі мрії здійснюються, а плани реалізуються, нехай вас оточують тільки щирі люди, віддані друзі. Бажаємо весело та яскраво проживати кожну мить свого щасливого життя!

12:14 03.12.2020

25 листопада пройшла перша сесія новообраного депутатського корпусу Прилісненської сільської ради

25 листопада пройшла перша сесія новообраного депутатського корпусу Прилісненської сільської ради

25 листопада пройшла перша сесія новообраного депутатського корпусу Прилісненської сільської ради, на якій було урочисто вручено посвідчення сільському голові та депутатам, обрано сільських старост, проголосовано рішення про створення нових структурних одиниць в ОТГ та загалом прийнято рішення по трьох десятках питань.

12:21 01.12.2020

Сьогодні Прилісненську ОТГ відвідали гості із Камінь-Каширщини

Сьогодні Прилісненську ОТГ відвідали гості із Камінь-Каширщини

Сьогодні Прилісненську ОТГ відвідали гості із Камінь-Каширщини-новообраний голова Сошичненської ОТГ Волосюк Ігор Васильович із командою. По кількості населення та розмірах Прилісненська та Сошичненська громади подібні. Тому наші колеги із великим ентузіазмом почерпували набутий нами досвід у освіті і механізми її переводу у фінансову автономію, сфері соціального захисту, культури, земельних відносин. Також керівник Прилісненсього Центру ПМСД Олексій Камінський надав алгоритм створення власної первинки та її переваги для громади.

16:16 17.11.2020

У Прилісненській ОТГ придбали шкільний автобус для безпечного та комфортного перевезення дітей з особливими освітніми потребами

У Прилісненській ОТГ придбали шкільний автобус для безпечного та комфортного перевезення дітей з особливими освітніми потребами

     Автопарк Прилісненської ОТГ поповнився ще одним шкільним автобусом (нагадаємо, що за час існування громади у 2017-2019 роках були придбані 2 нові шкільні автобуси для підвезення учнів та педагогічних працівників до місця навчання і додому). Новопридбаний транспортний засіб повністю пристосований для безпечного та комфортного перевезення дітей з особливими освітніми потребами. Це дозволить дітям, які мають порушення опорно-рухового апарату, комфортно добиратися до закладу освіти. Так, автобус обладнаний підйомником для полегшення посадки та висадки дітей. Кузов автобуса є трохи довшим, з підсиленою задньою підвіскою: ресори і пневмоподушки забезпечують плавний стійкий рух на різних дорогах. В салоні є місця для крісел-візків. За бажання з них можна пересісти в м'які пасажирські крісла з підлокітниками і ременями. Новий шкільний автобус розрахований на 26 місць, має додат­кові рівні безпеки, обме­ження у швидкості руху, звукову і світлову сигна­лізацію, спеціальні си­дін­ня та зручні сходинки.        Зазначимо, вартість транспортного засобу становить понад два мільйона гривень, з яких 672 тис.грн., що становить 32% від загальної вартості автобуса, – виділено з місцевого бюджету громади на умовах співфінансування до державного бюджету.

07:06 11.11.2020

28 жовтня – 76-та  річниця вигнання нацистів з України

28 жовтня – 76-та річниця вигнання нацистів з України

      Сьогодні, 28 жовтня 2020 року, виповнюється 76-а річниця вигнання нацистів з України. З цієї нагоди сільський голова Терещенко І.І. та представники Прилісненської сільської ради вшанували пам'ять полеглих у Другій світовій війні, поклавши квіти до пам’ятника воїнам, що загинули під час Другої світової війни.

17:06 28.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь