A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Що отримають пенсіонери у травні?

Що отримають пенсіонери у травні?

        З травня 2020 року, як і передбачено постановою  Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2020 року №251 “Питання підвищення пенсійних виплат та надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році”, Пенсійним фондом України проведено індексацію пенсій – збільшено з 4404,35 до 4888,83 грн (на 11 відсотків) показник середньої заробітної плати, з якої сплачено страхові внески, та який враховується для обчислення пенсії.

08:26 05.05.2020

Що таке "громадське місце" в частині дотримання маскового режиму згідно з Постановою КМУ від 11.03.2020 №211!

Що таке "громадське місце" в частині дотримання маскового режиму згідно з Постановою КМУ від 11.03.2020 №211!

Міністерство розвитку громад та територій України  дає роз’яснення терміну “громадське місце” в частині дотримання маскового режиму згідно з Постановою КМУ від 11.03.2020 №211. 

09:31 30.04.2020

У Прилісненській ОТГ проводять  загальну дезінфекцію

У Прилісненській ОТГ проводять загальну дезінфекцію

 У рамках протиепідемічних заходів з профілактики поширення коронавірусної інфекції працівники ЖКП Прилісненської сільської ради вкотре провели дезінфекцію під’їздів багатоквартирних будинків, дверей, сходів, поручнів, прибудинкових територій, лавок та урн. Для безпеки працівників та оточуючих за кошти сільської ради придбано повнокомплектні захисні костюми та маски, пристрій для проведення дезінфекції та дезінфікуючий засіб, а також навісний оприскувач до трактора об’ємом 600 л для проведення дезінфекції доріг комунального значення,  вулиць громади, місць масового скупчення людей. Тому з понеділка 27 квітня у Прилісненській ОТГ комунальники за допомогою техніки продовжать загальну дезінфекцію.

15:28 25.04.2020

У Прилісному почали дезінфекцію під'їздів багатоквартирних будинків

У Прилісному почали дезінфекцію під'їздів багатоквартирних будинків

   Прилісненська сільська рада проводить роботу, спрямовану на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19). Одним із важливих протиепідемічних заходів під час карантину є обов’язкова дезінфекція під’їздів багатоквартирних будинків у с.Прилісне. Відповідальність за це покладається на житлово-комунальне підприємство. Для санітарної обробки використовують спеціальний знезаражувальний засіб – хлоровмісний розчин, цілком безпечний для людей та тварин. Насамперед обробляються сходові клітки, вхідні двері, поручні в під’їздах. Дезінфекцію розпочали з будинків № 2 і № 8 та в понеділок 30 березня проведуть у всіх інших.

10:50 28.03.2020

Відбулася позачергова сесія сільської ради

Відбулася позачергова сесія сільської ради

Сьогодні, 18 березня 2020 року,  відбулася сорок четверта позачергова сесія сільської ради. На порядку денному розглянуто одне питання     «Про обмежувальні заходи, пов’язані з попередженням виникнення  гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Прилісненської сільської ради».

14:56 18.03.2020

Нарада з керівниками закладів освіти з питань запобігання виникнення коронавірусної інфекції, грипу та інших респіраторрних вірусних інфекцій

Нарада з керівниками закладів освіти з питань запобігання виникнення коронавірусної інфекції, грипу та інших респіраторрних вірусних інфекцій

03 березня на базі гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради відбулась нарада з керівниками закладів дошкільної та загальної середньої освіти за участю спеціалістів Маневицького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області. Метою наради стала інформаційна робота з питань запобігання виникнення коронавірусної інфекції, грипу та інших респіраторрних вірусних інфекцій в освітніх закладах. Були підведені підсумки за результатами держнагляду (контролю) закладів освіти з питань дотримання санітарного законодавства.

10:08 04.03.2020

"Круті ігри" для крутих прилісненських школярів

"Круті ігри" для крутих прилісненських школярів

З 20 по 23 лютого в столиці України відбулися фінальні змагання найкрутішого всеукраїнського спортивно-масового заходу для школярів 9-17 років “Cool Games” (“Круті ігри”). Змагання започатковані Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки та ГО “Українська федерація учнівського спорту” з метою запровадити інноваційні підходи до проведення уроків фізичної культури в школах.

10:03 04.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь