Привітання з Днем матері!

Дата: 08.05.2022 13:41
Кількість переглядів: 1027

   Фото без опису       В останній місяць весни, у травні, коли земля вкривається травами і квітами, коли стоять прекрасні дні, Україна відзначає дуже світле та красиве свято - День Матері.

Мама... Це - найдорожча і найцінніша  людина для кожного з нас. Де б ми не були і що не робили, куди б не закинула нас доля і щоб з нами не трапилося, ми знаємо, що материнське серце все відчуває, все знає.
         Материнство – дар Божий, вічне джерело буття людського, основа сім’ї, роду і народу. Саме уроки матері є головними дороговказами на життєвому шляху, а її любов – найнадійнішим оберегом. Нелегка і дуже відповідальна праця – виростити своїх дітей здоровими фізично і морально, добрими й сильними у житті, гідними громадянами нашої держави.
        Велика вдячність матерям, які народили та виховали справжніх і вірних синів своєї Батьківщини – Героїв України, багатодітним матерям, жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт. Турбота про вас має стати нашим обов’язком та справою честі.
         Тож у цей прекрасний день, дорогі і рідні мами, прийміть наші найщиріші вітання зі святом. Бажаємо вам усім міцного  здоров'я, родинного тепла, любові та справжнього людського щастя. Хай ваші діти приносять вам лише радість та втіху! Бережіть мир у ваших душах та родинах! Миру всім! Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь