A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем Конституції України!

Привітання з Днем Конституції України!

День Конституції України — одне з найбільш значущих свят нашої країни з точки зору процесу державотворення. Прийняття конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Сьогодні Україна знову змушена доводити своє право бути самостійною, відстоювати права й свободи у кривавій та підступній війні з росією. Відстоювання нашої державної цілісності та національної єдності вимагає об’єднання всіх сил та всієї нації. Українці виборюють своє право на життя у вільній та демократичній країні. Ми знову бачимо, якою дорогою ціною доводиться боронити основні конституційні засади нашої державності – свободу, незалежність, суверенітет, унітарність і недоторканість території. Нехай демократичні засади, що закріплені в конституції, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина України. Нехай на жовтих полях встигає урожай радості, а блакитне небо ніколи не сховають ні дим, ні хмари гніву. Бажаємо, щоб мир і злагода сприяли подальшій розбудові правової держави! Зі святом нас, українці, з Днем Конституції України!

10:28 28.06.2022

Виїзний прийом громадян спеціалістом Пенсійного фонду України!

Виїзний прийом громадян спеціалістом Пенсійного фонду України!

22 червня 2022 року з 09.30 до 12.30 год. у приміщенні Прилісненської сільської ради (вул. Сойне, 1б, село Прилісне) з метою надання консультацій та роз’яснень щодо застосування законодавства про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, пенсійне забезпечення прийом громадян проведе заступник начальника відділу №8 обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Оксана БОГАЙЧУК.

09:35 21.06.2022

Припиняється прийом пільгових рецептів!

Припиняється прийом пільгових рецептів!

Відповідно до Порядку використання коштів субвенції з обласного бюджету місцевим громадам на пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженого розпорядженням голови Волинської облдержадміністрації  від 16 травня 2019 року № 250, Прилісненською сільською радою здійснювався прийом пільгових рецептів та відшкодування витрат за придбані лікарські засоби. Всього на пільгові рецепти з обласного бюджету для Прилісненської сільської ради  на 2022 рік було виділено  225 тис. 300 грн.

12:00 16.06.2022

Благодійний турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ

Благодійний турнір з міні-футболу на підтримку ЗСУ

Благодійний турнір з міні- футболу на підтримку ЗСУ днями організував фізкультурно-спортивний відділ Центру культури, дозвілля та спорту Прилісненської сільської ради (завідувач - Юрій Ремінський).

10:40 14.06.2022

Шановні жителі Прилісненської громади!

Шановні жителі Прилісненської громади!

Щиро вітаємо вас із Зеленими святами! У світлий день Святої Трійці у Прилісному та Тоболах  відзначаються Дні села. Щороку в це свято ми дружньо збиралися разом, аби розділити радість цього  особливого дня. Цьогоріч, на жаль,  через загарбницькі дії російських агресорів святкуватимемо без масових заходів. Але це не привід не сказати вам усім слова  вдячності і не побажати щастя, миру та добра. Тож щиро дякую вам усім, шановні жителі Прилісного та Тоболів, за вашу небайдужість та невпинну працю в ім'я Перемоги! Завдяки нашій єдності ми сильні і незламні. На зло усім ворогам будуть процвітати і Прилісне, й Тоболи, і всі наші села.  Дякую мужнім і відданим захисникам, які боронять нашу країну! Вічна слава нашим загиблим воїнам, бо  з початку повномасштабної війни із нашої Прилісненської  громади поклали свої життя на вівтар незалежності України саме жителі Тоболів та Прилісного. Василь Величко,  Сергій Невар, Михайло Лопушик… Нехай у віках не забудуться їхні імена… Дякую усім матерям, дружинам, родинам Героїв, які зараз захищають нас від російських окупантів. Нехай вони всі живими й здоровими повернуться до своїх сімей. Слава нашим Героям-захисникам, слава невтомним волонтерам!  Шановні краяни, продовжуймо всі разом наближати Перемогу! Нехай прийдуть довгождані  мир і щастя на нашу землю! Зі святом вас! Все буде Україна!

08:05 12.06.2022

Прилісненська ТГ – у жалобі

Прилісненська ТГ – у жалобі

7, 8, 9 червня оголошені днями жалоби на всій території Камінь-Каширського району. Відповідне розпорядження підписала начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук у зв'язку із загибеллю Олександра Єфімова – жителя м. Камінь-Каширський (Камінь-Каширська ТГ). Воїн мужньо боровся за перемогу України, відбиваючи військову агресію окупанта.

14:48 07.06.2022

Дорогі наші діти!

Дорогі наші діти!

Перший день літа завжди приносить на своїх крилах свято дитинства - Міжнародний день захисту дітей. Діти - це майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Цьогоріч це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству, про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб вони мали щасливе і безтурботне дитинство. У цей день бажаємо кожній дитині мирного неба, міцної сім'ї та щасливого, безтурботного дитинства!

12:37 01.06.2022

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Традиційно у кінці травня в усіх школах Прилісненської громади лунає останній дзвоник. Цьогорічне завершення навчального року не схоже на попередні. Бо ж останні три місяці ми чуємо відлуння повномасштабної війни, яку жорстоко розпочали російські окупанти на нашій українській землі.  Хтось вимушено покинув свої домівки та продовжив навчання за кордоном. Деякі заклади освіти прийняли учнів-переселенців з окупованих територій. Ми намагаємось робити все, аби діти продовжували здобувати освіту. Дистанційна освіта багато в чому дозволила зберегти право на освіту школярів і право на працю педагогів. Але повноформатне навчання набагато краще, ніж онлайн.  Сьогодні ви зберетеся зі своїм класом онлайн, запросите вчителів і подякуєте одне одному за вірну дружбу, щиру підтримку, здобуті знання та гідно пройдений навчальний рік.  Дорогі випускники! Для вас це особливо зворушлива подія. Адже від сьогодні ви врізнобіч розійдетеся життєвими дорогами. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій. Вітаємо і батьків сьогоднішніх випускників, які разом із своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи їхнім успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину. Нехай же Ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги. Шановні вчителі, ви герої освітнього фронту України! Попри неймовірно важкий для нашої Батьківщини час, ви вкотре проявляєте витривалість, відданість, чесність до роботи і вихованців. Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Низький вам уклін! Наша держава щодня бореться за цінності та свободу всього світу, а освіта є основною цінністю цивілізованого людства. Із кожним днем ми стаємо міцнішими, а наша перемога ближчою. Віримо, що зовсім скоро Україна переможе та в новому навчальному році пролунає перший дзвоник й учні повернуться за шкільні парти. Ми – сильні! Ми – Україна!

12:29 31.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь