A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Шановні жителі Прилісненської громади!

Дата: 12.06.2022 08:05
Кількість переглядів: 1451

Фото без описуЩиро вітаємо вас із Зеленими святами! У світлий день Святої Трійці у Прилісному та Тоболах  відзначаються Дні села. Щороку в це свято ми дружньо збиралися разом, аби розділити радість цього  особливого дня. Цьогоріч, на жаль,  через загарбницькі дії російських агресорів святкуватимемо без масових заходів. Але це не привід не сказати вам усім слова  вдячності і не побажати щастя, миру та добра. Тож щиро дякую вам усім, шановні жителі Прилісного та Тоболів, за вашу небайдужість та невпинну працю в ім'я Перемоги! Завдяки нашій єдності ми сильні і незламні. На зло усім ворогам будуть процвітати і Прилісне, й Тоболи, і всі наші села. 
Дякую мужнім і відданим захисникам, які боронять нашу країну! Вічна слава нашим загиблим воїнам, бо  з початку повномасштабної війни із нашої Прилісненської  громади поклали свої життя на вівтар незалежності України саме жителі Тоболів та Прилісного. Василь Величко,  Сергій Невар, Михайло Лопушик… Нехай у віках не забудуться їхні імена… Дякую усім матерям, дружинам, родинам Героїв, які зараз захищають нас від російських окупантів. Нехай вони всі живими й здоровими повернуться до своїх сімей. Слава нашим Героям-захисникам, слава невтомним волонтерам! 
Шановні краяни, продовжуймо всі разом наближати Перемогу! Нехай прийдуть довгождані  мир і щастя на нашу землю! Зі святом вас! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь