A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Дата: 31.05.2022 12:29
Кількість переглядів: 1372

Традиційно у кінці травня в усіх школах Прилісненської громади лунає останній дзвоник. Цьогорічне завершення навчального року не схоже на попередні. Бо ж останні три місяці ми чуємо відлуння повномасштабної війни, яку жорстоко розпочали російські окупанти на нашій українській землі. 
Хтось вимушено покинув свої домівки та продовжив навчання за кордоном. Деякі заклади освіти прийняли учнів-переселенців з окупованих територій. Ми намагаємось робити все, аби діти продовжували здобувати освіту. Дистанційна освіта багато в чому дозволила зберегти право на освіту школярів і право на працюФото без опису педагогів. Але повноформатне навчання набагато краще, ніж онлайн. 
Сьогодні ви зберетеся зі своїм класом онлайн, запросите вчителів і подякуєте одне одному за вірну дружбу, щиру підтримку, здобуті знання та гідно пройдений навчальний рік. 
Дорогі випускники! Для вас це особливо зворушлива подія. Адже від сьогодні ви врізнобіч розійдетеся життєвими дорогами. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.
Вітаємо і батьків сьогоднішніх випускників, які разом із своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи їхнім успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину. Нехай же Ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги.
Шановні вчителі, ви герої освітнього фронту України! Попри неймовірно важкий для нашої Батьківщини час, ви вкотре проявляєте витривалість, відданість, чесність до роботи і вихованців. Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Низький вам уклін!
Наша держава щодня бореться за цінності та свободу всього світу, а освіта є основною цінністю цивілізованого людства. Із кожним днем ми стаємо міцнішими, а наша перемога ближчою.
Віримо, що зовсім скоро Україна переможе та в новому навчальному році пролунає перший дзвоник й учні повернуться за шкільні парти.
Ми – сильні!
Ми – Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь