НОВИНИ

10 Вересня, 2022 р., 12:42
З Днем фізичної культури та спорту Щиро вітаємо спортсменів тренерів, всіх фахівців фізичної культури і спорту та прихильників фізкультурно-спортивного руху з нагоди Дня фізичної культури і спорту.  Бажаємо всім щастя, миру, міцного здоров’я, терпіння, родинного благополуччя, невичерпного оптимізму, наполегливості, наснаги та примноження здобутків. Нехай Ваш приклад буде поштовхом для розвитку фізичної культури  і спорту, взірцем для юних жителів нашої незалежної України.  Слава  Україні! Героям слава!
30 Серпня, 2022 р., 16:26
В четвер 01.09.2022 на 09.00 біля амбулаторії с. Прилісне, безкоштовно буде проводитися флюорографія. Запрошуємо жителів громади.
28 Серпня, 2022 р., 21:36
Сьогодні в Прилісному відбувся благодійний турнір з футболу в підтримку ЗСУ. Третє місце посіла команда ФК Нові Червища, Друге-ФК Тоболи, чемпіонами  турніру став ФК Сойне. 
24 Серпня, 2022 р., 08:40
Шановні жителі Прилісненської територіальної громади! Цьогоріч відзначаємо 31-у річницю Незалежності нашої України – вільної та незламної. Україна перенесла багато випробувань та століттями виборювала свою незалежність. Сьогодні ми переживаємо черговий історичний етап, продовжуємо відстоювати свою свободу. 24 серпня минає півроку з часу повномасштабного вторгнення росії на українські землі, півроку відважної боротьби українського народу. В час війни ми ще більше усвідомили цінність нашої свободи. Вкотре зрозуміли, що незалежність для українців – понад усе! Українці ніколи не стануть на коліна перед ворогом, не схилять голови, не відмовляться від своєї історії, мови та культури. Завдяки нашій стійкості та незламності про нас заговорив весь світ. Нас підтримують всі цивілізовані країни. Ми боронимо свою, Богом дану країну. Ми – на стороні світла, тому мусимо подолати темряву. Дякуємо жителям Прилісненської громади, закордонним друзям, невтомним волонтерам, усім хто підтримує та допомагає нашим воїнам-захисникам.  Низький уклін та шана українським воїнам, які захищають нас і наближають нашу перемогу. Вічна пам’ять усім, хто віддав своє життя за Україну. Сьогодні, як ніколи, мусимо бути сильними та єдиними. Наша боротьба триває – на передовій та в тилу. Маємо кожен на своєму місці робити все можливе для наближення нашої довгоочікуваної перемоги. З Днем Незалежності! Слава Україні! Героям слава! секретар ради Павло Мельничук
23 Серпня, 2022 р., 11:21
З Днем Державного Прапора України!
21 Серпня, 2022 р., 09:12
Знову трагічна звістка – невблаганна смерть забрала ще одне молоде життя. З глибоким сумом повідомляємо, що під час виконання бойового завдання в населеному пункті Шестакове Харківської області загинув житель с.Прилісне, Ковальов Владислав Олександрович, 2000 р.н. Владислав з 2020 року проходив військову службу за контрактом у Збройних силах України.  Наш Герой віддав життя за Батьківщину, за вільну і незалежну Україну,  наше з вами мирне небо. У загиблого воїна залишилися дружина та двоє маленьких дітей.  Усією громадою низько схиляємо голови у скорботі та глибоко розділяємо біль втрати з рідними та близькими. Низький уклін нашому Воїну-Захиснику! В понеділок відбудеться поховання загиблого захисника Владислава. Об 10.30 год. похоронна процесія переміщується від батьківської хати до  церкви.
19 Серпня, 2022 р., 09:03
UNITED24 — ініціатива Президента України Володимира Зеленського. Завдання фандрейзингової платформи — стати головним вікном для збору пожертв на підтримку України. Кошти надходять на рахунки Національного банку України та спрямовуються профільними міністерствами на найголовніші потреби за трьома напрямами
19 Серпня, 2022 р., 08:30
В нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та допомоги, стає важко знайти тих, хто здатний сприймати чужі проблеми як свої, та чудово, що такі люди все-таки є.
12 Серпня, 2022 р., 09:18
У цьому році вперше в історії нашої країни, відповідно до Указу Президента України №333/2021 від 28 липня 2021 року, День молоді відзначають в Міжнародний день молоді – 12 серпня. Що для кожної людини молодість? Сила і краса юності, пора надій і відкритих доріг у безмежний світ. На превеликий жаль, цього року українська молодість обпалена війною. Тож, окрім усіх звичних для цього дня слів, бажаємо нашим юнакам і дівчатам бути незламними та сильними духом. Адже саме від нинішньої молоді залежить те, якою буде наша держава у майбутньому.  Наша молодь сьогодні воює за вільну та незалежну Україну й працює, щоб допомогти нашим захисникам перемогти у цій війні. Своєю хоробрістю українська молодь показала світові, що таке справжня боротьба вільних людей. Маємо завжди пам’ятати про наших молодих Героїв, які віддали своє життя за нашу Свободу. Бажаю всім мирного неба над Україною, сил та енергії будувати життя й сміливо йти до здійснення мрій і сподівань, життєвого позитиву та креативних ідей. А ще – наполегливості у здобутті знань і умінь, які стануть доброю основою для досягнення життєвого успіху. Добра, щастя, віри в щасливе майбутнє України! З Днем молоді!
01 Серпня, 2022 р., 11:06
У зв’язку з великою кількістю запитань щодо отримання допомоги та подачі заявок через соціальну платформу єДопомога, надаємо відповіді на найпоширеніші запитання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь