A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Приєднання Прилісненської громади до до ініціативи Європейського Союзу по клімату та енергії

Приєднання Прилісненської громади до до ініціативи Європейського Союзу по клімату та енергії

Сьогодні надійшло підтвердження щодо приєднання Прилісненської громади до ініціативи Європейського Союзу «Угода мерів щодо Клімату та Енергії». Ми беремо на себе зобов'язання скоротити на своїй території викиди СО2 (та, за можливості, інших парникових газів) щонайменше на 30% до 2030 року за рахунок заходів з підвищення енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії. В свою чергу приєднання до ініціативи Європейського Союзу «Угода мерів щодо Клімату та Енергії» відкриває нові можливості в пошуку партнерів та джерел фінансування для впровадження відновлюваної енергетики в громаді. Працюємо в цьому напрямку та закликаємо доєднуватись інші громади. Приєднуйтесь!

16:55 30.06.2021

Привітання із Днем Святої Трійці та Днем села Прилісне

Привітання із Днем Святої Трійці та Днем села Прилісне

Колектив працівників  сільської ради, депутатський корпус вітають жителів Прилісненської громади з нагоди свята Святої Трійці та дня села Прилісне! Щиро вітаємо з великим християнським святом – Днем Святої Трійці, що символізує сходження Святого Духа на апостолів. Цей світлий день символізує оновлення світу, розквіт життєвих сил, примножує прагнення жити в мирі та творити добро на рідній землі. Нехай Свята Трійця єднає, освячує та береже кожного з нас на дорозі правди та порозуміння, а духовне піднесення стане благодатним ґрунтом для нових благих починань!

10:48 20.06.2021

Привітання сільського голови з Днем медичного працівника!

Привітання сільського голови з Днем медичного працівника!

За традицією в третю неділю червня святкують День медичного працівника. Це люди, які допомагають усім залишатися здоровими і життєрадісними. Прийміть сердечну подяку за вашу віддану працю, професійність, безмежне милосердя та лікарську честь. Бажаю вам та вашим сім’ям міцного здоров’я, успіхів, наснаги, нехай здійснюються всі задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з вами!

10:14 20.06.2021

16 червня відбулася нарада щодо заготівлі другорядних лісових ресурсів на території Прилісненської територіальної громади.

16 червня відбулася нарада щодо заготівлі другорядних лісових ресурсів на території Прилісненської територіальної громади.

16 червня відбулася нарада щодо заготівлі другорядних лісових ресурсів на території Прилісненської територіальної громади. В ній взяли участь голова райдержадміністрації Ольга Ващук, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік, сільський голова Ігор Терещенко, заступник сільського голови Олексій Гнатюк, начальник Камінь-Каширського відділу податків і зборів з фізичних осіб Ірина Платонова, консультант з бюджетних питань Асоціації міст України Василь Гром та заготівельники лісової сировини.

17:24 16.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь