A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Інформація про можливості навчання людей з інвалідністю

Міністерство соціальної політики разом з Громадською організацією „Прометеус” та Асоціацією „Інформаційні технології України” (далі – Асоціація) підписали Меморандум про співпрацю та презентують соціальний проект „Ти можеш усе! Можливості безмежні” (далі – Проект). Меморандум підписано з метою об’єднання зусиль, спрямованих на реалізацію Програми діяльності Кабінету Міністрів України в рамках цілей Міністерства соціальної політики у сфері підвищення якості навчання осіб з інвалідністю і сприяння у подальшому їх працевлаштуванні в ІТ-компанії.

08:28 14.02.2020

Маневицьке бюро інформує

12 лютого – працівник Маневицького бюро правової допомоги спільно з представниками Маневицького районного центру соціальних служб, для сім`ї, дітей та молоді провели семінар для учасників бойових дій, які перебувають на обліку в Маневицькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості. Метою заходу було роз’яснення щодо забезпечення санаторно-курортними путівками у 2020 році. Держава гарантує учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни АТО право на безоплатне санаторно-курортне лікування, яке закріплено у ст. 4 Закону України “Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні”, ст. 12-16 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”. Було наголошено, що для проходження санаторно-курортного лікування учаснику АТО потрібно не просто написати заяву до управління праці та соціального захисту населення Маневицької районної ради, а й самому обрати санаторно-курортний заклад відповідного профілю захворювання та бажану дату заїзду (постанова КМУ від 31.03. 2015 року № 200).

08:25 13.02.2020

Інформування про послуги служби для вивільнених у Колківській ОТГ!

          З метою надання комплексу спеціальних послуг у розв'язанні проблем із трудовими колективами в ситуації запланованого масового вивільнення працівників, мінімізації психологічного впливу на стан працівників під час вивільнення, пов’язаного зі зміною організаційної структури та зменшення чисельності працівників в колективах комунальних підприємств «Колківська районна лікарня» та «Обласний протитуберкульозний санаторій для дорослих» фахівцями Маневицької районної філії Волинського обласного центру зайнятості було проведено зустрічі з працівниками, що попереджені про майбутнє вивільнення.

09:57 11.02.2020

Інформаційна кампанія щодо легалізації зайнятості!

     В рамках проведення інформаційної кампанії щодо легалізації зайнятості, детінізації заробітної плати для соціальної захищеності найманих працівників начальник відділу взаємодії з роботодавцями Алла Корольчук разом з старшим інспектором відділу додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління Держпраці у Волинській області Григорієм Касьяном провели роз’яснювальну роботу для фізичних осіб-підприємців, що ведуть свою діяльність у сферах торгівлі та деревообробки на території Прилісненської об’єднаної територіальної громади.

09:53 11.02.2020

Стажування на робочому місці – перспектива працевлаштування

Стажування на робочому місці – перспектива працевлаштування         Однією із перспективних і привабливих форм підвищення кваліфікації як для безробітних, так і для роботодавців є стажування на робочому місці. Для роботодавця – це найкращий спосіб задовольнити потребу в робочій силі кваліфікованими кадрами, а для безробітного – можливість відновлення своїх трудових навичок, адаптування до нових умов та ефективного працевлаштування.          Сьогодні фахівець з профнавчання Ольга Петрова здійснила перевірку умов проходження стажування у магазині «Троянда мікс», де за направленням Маневицької районної філії Волинського обласного центру зайнятості підвищує кваліфікацію Інна Каращук за професією флорист. Як результат, умови та обладння робочого місця  відповідають програмі стажування.          Зі свого боку ми бажаємо Інні Каращук успіхів і кар’єрного росту на новому робочому місці. Флористами не народжуються, ними стають в процесі наполегливого навчання та практичної діяльності. 

08:34 03.02.2020

Переваги легальної зайнятості

29 січня 2020 року директор Маневицької районної філії Волинського обласного центру зайнятості  Юрій Корольчук  спільно з старшим інспектором відділу додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Волинській області Григорієм Касьяном відвідали роботодавців, які здійснюють свою діяльність на території Прилісненської об'єднаної територіальної громади з метою проведення інформаційно-роз"яснювальної роботи щодо переваг легальної зайнятості, неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин у сфери торгівлі, тимчасовго розміщення, організації харчування та ін.

09:05 31.01.2020

Засідання комісії

На виконання закону України «Про зайнятість населення» сьогодні відбулось засідання комісії з питань вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників, під головувавнням першого заступника голови Маневицької районної адміністрації Андрія Бурака. Участь в роботі комісії приймав директор Маневицької районної філії Волинського обласного центру зайнятості Юрій Корольчук,  який проінформував про те, що  засідання зумовлене  запланованим вивільненням працівників комунального підприємства «Волинський обласний протитуберкульозний санаторій для дорослих» та комунальне підприємство «Колківська районна лікарня», які надали інформацію  про скорочення чисельності працівників в кількості 29 осіб.

09:03 31.01.2020

Юрист інформує

Після присвоєння статусу безробітного необхідно відвідувати службу зайнятості (не рідше одного разу в 30 календарних днів) і співпрацювати з кар'єрним радником в підборі підходящої вакансії. Підходящою роботою вважається та, яка відповідає вашій освіті, професійним навичкам і досвіду роботи.

09:01 31.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь