НОВИНИ

18 Березня, 2021 р., 15:57
Сьогодні 18 березня фахівцями Маневицької районної філії Волинського обласного центру зайнятості проведено бліц-навчання з метою зниження рівня незадекларованої праці та легалізації зайнятості в рамках укладеного Меморандуму про співпрацю з Управлінням Держпраці у Волинській області серед роботодавців за галузевим спрямуванням: транспорт, складське господарство, поштова та кур'єрська діяльність, ремонт автотранспортних засобів та технічне обслуговування. В заході взяли участь головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління держпраці у Волинській області Станіслав Мельник, провідний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Ганна Усач , секретар ради Маневицької ОТГ Володимир Черчик.
04 Лютого, 2021 р., 11:53
Шановний роботодавцю!
09 Вересня, 2020 р., 13:26
     Управління Держпраці у Волинській області наголошує — з 1 вересня розпочалась посилена інспекційна кампанія з виявлення неоформлених працівників
29 Липня, 2020 р., 09:53
    Сьогодні багато українців у пошуках кращої долі та високого заробітку шукають роботу за кордоном. Та, на жаль, через свою необізнаність потрапляють у шахрайські тенета, які загрожують не тільки втратою власних заощаджень, але й можуть коштувати самого дорогого – життя.
11 Червня, 2020 р., 17:08
    Друзі, презентуємо покрокову інструкцію: як ФОПу без найманих працівників отримати допомогу по частковому безробіттю. Усього шість простих кроків.
11 Червня, 2020 р., 17:07
    03 червня 2020 року начальник відділу взаємодії з роботодавцями Алла Корольчук та провідний юрисконсульт Маневицької районої філії Волинського обласного центру зайнятості Сергій Гапонюк провели вебінар з роботодавцями на тему: «Актуальні питання щодо можливості отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину».  Спілкування з роботодавцями здійснювалось за допомогою спеціальної програми ZOOM.     
18 Травня, 2020 р., 11:20
До уваги роботодавців!  
06 Травня, 2020 р., 11:02
 Хто і як може отримати "карантинну"???? підтримку волинської служби зайнятості? Скільки роботодавців вже подали документи на виплату допомоги по частковому безробіттю?  Які суми передбачені бюджетом на підтримку підприємців в умовах карантину?  Про це - у сюжеті Суспільне Волинь із директором Волинського ОЦЗ Романом Романюком. Докладніше на сторінці Фейсбук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь