A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Оголошення

ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА ІНФОРМУЄ!

 За наявною інформацією на фармацевтичний ринок України потрапив незареєстрований ветеринарний препарат «Доксициклін 50% WSP», за реєстраційним посвідченням № АА-01656-01-10 від 26.10.2015, термін дії якого закінчився. Ветеринарний препарат надійшов з Франції (DOPHARMA FRANCE S.A.S, 23, Rue du Prieure, ST.HERBLON 44150, Vair-sur-Loire), виробництва Нідерланди (Дофарма Б.В., Залмвег 24, 4941 ВХ Раамсдонксвер), загальною вагою 702,70 кг, отримувач ТОВ «Триплекс» (49029, м. Дніпро, вул. Троїцька, 21 А), місце призначення вантажу м. Хмельницький, пров. Купріна, 7 (ТОВ «Триплекс»).

14:45 24.03.2023

До відома громадян!

У період воєнного стану управління Державної служби якості освіти у Волинській області продовжує розглядати звернення громадян, батьків, педагогів, консультувати керівників закладів освіти й представників органів управління освітою місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування з питань забезпечення доступної та якісної освіти, спільно долати виклики, перед якими стоїть наша країна в час війни

12:30 23.03.2023

До уваги жителів громади!

 22 березня 2023 року з 09.30 до 12.30 год. у приміщенні Прилісненської сільської ради (вул. Сойне, 1б, село Прилісне) з метою надання консультацій та роз’яснень щодо застосування законодавства про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, пенсійне забезпечення прийом громадян проведе начальник відділу №8 обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Оксана БОГАЙЧУК.

10:07 20.03.2023

Електронні судові рішення тепер у дії

Нова послуга в застосунку Дія. Отримуйте електронне судове рішення за кілька кліків Продовжуємо цифровізувати сферу судочинства. Тепер у застосунку можна отримати судове рішення з кваліфікованим електронним підписом суддів. Документ має таку ж юридичну силу, як і його паперовий аналог.  Що це за документ? Судове рішення – це документ, у якому відображається результат судової справи. Наприклад, підтверджується факт розлучення пари.  Отримати цифровий документ можна у смартфоні за кілька секунд. Для цього зайдіть у Дію → натисніть Послуги → виберіть Судові справи → перегляньте судове рішення і за потреби завантажте собі на смартфон. Судові послуги працюють в останній версії Дії. Тож обовʼязково перевірте, чи оновили ви застосунок. Нагадаємо, що раніше в Дії запустили сповіщення про судову справу, у якій ви берете участь. Тож із Дією ви не пропустите важливе. Послуга реалізована Мінцифрою спільно з Державною судовою адміністрацією України, ДП «Центр судових сервісів» та ДП «Інформаційні судові системи».

10:14 10.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь