Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

До 79-ї річниці закінчення Другої світової війни в населених пунктах Прилісненської громади відбулися покладання квітів до пам’ятників

Дата: 09.05.2024 09:37
Кількість переглядів: 206

        До 79-ї річниці закінчення Другої світової війни в населених пунктах Прилісненської громади відбулися покладання квітів до пам’ятників, пам’ятних знаків та братських могил. Громада вшанувала воїнів, які загинули у роки Другої світової війни.  

В День пам’яті та перемоги ми вшановуємо кожного , хто боровся з нацизмом.

Не менше заслуговують на увагу та пам’ять мирнФото без описуі цивільні люди, які загинули або постраждали від бойових дій та окупації їхніх міст і сіл, діти війни, примусові робітники. Адже війна – це не лише танки, гармати й масштабні бої. Це – долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками.

          Маємо зберігати у своїх серцях пам’ять про односельців і всіх, хто загинув у Другій світовій війні, хто боровся з німецьким фашизмом. Бо саме так наші нащадки будуть вшановувати пам’ять про сучасних героїв України, які зараз воюють з рашизмом.

Сьогодні українці зі зброєю в руках захищають Європу і дають шанс на побудову більш тривкого миру і створення нової, справедливішої, світової системи безпеки.

У ці складні часи ми, як ніколи, маємо згуртуватися навколо високої мети – жити в незалежній, єдиній, квітучій Україні. І хай незламний дух Великої Перемоги надає нам сил і наснаги!

Ми та нація, яка ніколи не стає на коліна. Ми та нація, яка корінням відчуває, що забути ніколи не можна. Вистоїмо! Переможемо! Слава Україні!

ФОТОЗВІТ:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь