Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

З Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2024 09:13
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

Шановні друзі! Сьогодні український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії — День Соборності України, свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу.

З огляду на те, що вороги хочуть пошматувати, розірвати нашу державу на декілька клаптиків, День Соборності України є дуже знаменною датою для нашої вітчизни. Україна – це єдина, велика сім'я і ми будемо захищати нашу державу, допоки нам вистачить сил. І поки ми разом, доти ми сильні й лише разом зможемо подолати ворога. Україна – єдина та сильна!

Росія завжди намагалася поневолити наші землі та їй ніколи не вдасться захопити наші серця. Ідея соборності завжди була і є базовою національною цінністю українського народу. Сьогодні вона стала передумовою успіху нашого спротиву проти агресії Росії.

Тож вітаю з днем єднання українських земель. Всім нескінченного щастя, міцного здоров'я, добробуту. Нехай життя в нашій чудовій країні буде для кожного в достатку, радості, спокої. Нехай завжди над нашими землями світить сонце, і всім нам тут буде світло, тепло і затишно! Вітаю Вас зі святом і бажаю і надалі триматися разом!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь