Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Ірина Констанкевич відвідала Прилісненську ОТГ

Дата: 27.03.2019 15:51
Кількість переглядів: 1279

26 березня з робочим візитом до Прилісненської об'єднаної територіальної громади завітала народний депутат Ірина Констанкевич.

З великою приємністю народний депутат відреагувала на отримання Прилісненською сільською радою автомобіля для перевезення осіб з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, оскільки вона у 2018 році особисто цікавилася у Міністерстві соціальної політики щодо шансів громади в отриманні цього автомобіля при подачі документів на конкурс до Міністерства Прилісненською сільською радою, вникала в суть поданих документів та безпосередньо цікавилась думкою членів комісії щодо правильності їх складання.

Фото без опису

Питання відстоювання позиції Прилісненської сільської ради в отриманні спецавтомобіля було важливим не тільки для виборчого округу Ірини Мирославівни, але й для Волині, так як Прилісненська ОТГ єдина із усіх ОТГ області, що приймала участь у конкурсі.

Для ширших можливостей використання цього автомобіля обговорили перспективи підписання договорів про співпрацю із сусідніми громадами для його використання особами з інвалідністю інших громад.

Народний депутат відзначила, що Міністерство соціальної політики визнало, що документи, подані Прилісненською ОТГ, були одними із найкращих в Україні.

У ході конструктивного діалогу були обговорені питання можливості відкриття в громаді інклюзивно-ресурсного центру.

Ірина Мирославівна порадила виконавчому комітету Прилісненської сільської ради прийняти участь у різних програмах культурного, екологічного та мистецького напрямків, які фінансуються із державного бюджету України.

Спільно з директором ДП «Волиньторф» І.М. Киричиком обговорювались питання щодо внесення змін у чинне законодавство України про спрощення процедури виділення земельних ділянок для торфовидобувної галузі.

Прилісненський сільський голова Ігор Терещенко вкотре просив сприяння народного депутата у прийнятті рішення Кабінету Міністрів України про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО, молодим сім'ям державним підприємством  «Городоцьке ЛГ», яке ще у 2017 році надало згоду на вилучення 25  га лісових земель. Ігор Ілліч зазначив, що на даний час так і не вирішено питання щодо передачі Прилісненській ОТГ земель сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів громади площею 1800 га, які згідно графіку повинні бути передані ще у березні 2018 року, але і по даний час їх передача саботується Управлінням Держгеокадастру у Волинській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь