A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Прилісненська ОТГ разом із усією Україною відсвяткувала День Незалежності

Дата: 27.08.2018 08:43
Кількість переглядів: 1892

24 серпня Прилісненська громада разом з усією Україною святкувала 27-у річницю Незалежності України. Цей день був по-особливому цікавий, веселий і насичений. Вперше з таким розмахом Прилісне та усі села, які входять до складу Прилісненської громади, на чолі із сільським головою Ігорем Терещенком святкували найвизначніше свято держави.

Фото без опису

           Уже з самого ранку на території Будинку культури та нового адмінприміщення Прилісненської сільської ради кипіла робота. На очах з'являлись неперевершені виставки «Україна в квітах», яку організували заклади освіти. На великих стендах красувалися куточки кожного села громади, адже був організований фотоконкурс «Великі світлини маленьких куточків моєї громади». З'явилась дитяча територія з батутами, надувними гірками, електромобілями, солодкою ватою та поп-корном. Облаштована фотозона в народному стилі. Просто на очах народилось невеличке українське село із шістьма дворами: Лишнівським, Серхівським, Галузійським, Карасинським, Городоцьким, Прилісненським. У кожному дворі гостей зустрічали народними піснями, гуморесками, віршами, частували традиційними українськими стравами і, звичайно, українською наливочкою. Кожен міг помилуватися роботами майстрів декоративно-ужиткового мистецтва старостинських округів.

          На великій площі біля нового адмінприміщення Прилісненської сільської ради зібралося чимало людей, щоб насолодитися виступами аматорських колективів кожного села громади. Урочисте відкриття святкового концерту розпочалося з Державного гімну та Молитви за Україну. Ведуча свята вручила сільському голові Ігорю Терещенку святий хліб-сіль та надала слово для привітання. Ігор Ілліч наголосив на тому, що уже 27 років ми господарі на своїй Богом даній землі, і побажав усім добра, миру, достатку, благополуччя, злагоди, бути незалежними у думках і по життю. Не оминув у цей день очільник громади і людей, які дбають про добробут і благополуччя рідної землі, та нагородив Подяками Коснюк Людмилу Миколаївну (с.Прилісне), Мельник Валентину Володимирівну (с.Галузія), Киричика Аркадія Миколайовича (с.Серхів), Ковальчука Сергія Петровича (с.Городок).

              Естафету привітань і нагороджень Ігор Ілліч передав народному депутату Ірині Мирославівні Констанкевич, яка ніколи не оминає увагою Прилісненську ОТГ, і завжди відгукується на запрошення, за що жителі громади їй дуже вдячні.  Ірина Констанкевич звернулася до усіх присутніх з найкращими побажаннями: «Особливо приємно святкувати День Незалежності саме у вашій громаді, бо ви одні із перших продемонстрували своє бажання бути незалежною ОТГ. Сьогодні ви своєю щоденною працею утверджуєте, що ви самодостатні та сильні. Щиро вітаю Прилісненську ОТГ з вашою незалежністю як територіальної громади і з незалежністю нашої України».   За особливий внесок у розвиток територіальної громади подяками народного депутата були нагороджені: Віктор Савчук - староста Карасинського старостинського округу, Анатолій Ковердюк - депутат Прилісненської сільської ради від Лишнівського старостинського округу, Тетяна Шишолик - дружина загиблого в зоні АТО Героя, борця за незалежність України. Опісля всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого в зоні АТО Героя  Василя Шишолика.

              До привітань долучилися і директор ДП «Волиньторф» Киричик Іван Миронович та директор ДП «Городоцьке лісове господарство» Данилюк Віктор Петрович.

          Святковий настрій прилісненцям та гостям села дарували аматорські колективи від кожного старостинського округу, які своїми піснями та танцями у кращих українських традиціях перетворили святкування у справжню ейфорію.

          О 21 годині гостей та жителів Прилісного чекала святкова дискотека на ринковій площі. Хороший настрій не зіпсувала навіть вечірня  дощова погода.

            День Незалежності України – особливий день, тому і святкувати його треба по-особливому!!!

ФОТОЗВІТ:

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь