І продзвенів дзвінок останній і так далеко чути його дзвін…

Дата: 26.05.2018 12:17
Кількість переглядів: 1282

В усіх закладах загальної середньої освіти Прилісненської громади 25 травня пролунав останній дзвоник. Для більшості учнів він символізував прихід довгожданних літніх канікул – веселої пори для дітлахів. Для цьогорічних випускників свято Останнього дзвоника стало символом прощання зі шкільним безтурботним життям і своєрідним стартом у сповнену випробовувань, завдань та не менш захопливу подорож, що зветься дорослим життям.

Уже традиційно  представники гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради та в.о.старост відвідують в цей день освітні заклади з побажаннями усім присутнім школярам, які на рік стали дорослішими, під час веселих літніх канікул набратися сил, наснаги на творчі звершення, а цьогорічним випускникам – якнайшвидшого здійснення найзаповітніших мрій та легкого стрімкого польоту в доросле життя. Слова подяки звучали і для педагогів, які протягом навчального року самі приймали активну участь у різноманітних заходах та залучали до них школярів. Були вручені грамоти гуманітарного відділу переможцям та призерам олімпіад, турнірів, конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт, конкурсів естетичного, спортивного, екологічного та інших напрямів, а переможцям районного, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівня вручені грошові винагороди.

Веселе та напрочуд креативне свято пролетіло, мов за мить: лунали теплими спогадами слова вдячності випускників до своїх педагогів та однокласників, першачки, проводжаючи своїх найстарших друзів, дали слова настанови не забувати рідну школу і прославляти її та нашу державу.

Також на святі не забули про учнів, знання яких були оцінені високими балами – їх усіх керівники шкіл нагородили  похвальними листами, а присутні вітали бурхливими оплесками.

І звісно, найхвилююча мить - коли маленька першокласниця  з кремезного плеча випускника дзвонить у золотавий дзвоник, а ведучі оголошують про закінчення навчального року. У цю мить в очах випускників та їхніх батьків засяяли кришталики… Це сльози радості, спогадів та мрій. У такі дні дорослі згадують свою юність та шкільні роки і ніби повертаються назад у країну свого дитинства.

Юнаки та дівчата, які тільки-но вступають у доросле життя, символічно випустили у небо різнокольорові кульки – мрії які неодмінно здійсняться, адже вони молоді, сповнені натхнення, амбіцій, вони – світле майбутнє, якому  бути. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь