A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Оголошення

До уваги громадян!

Для того, щоб з початку опалювального сезону                2018-2019 років не залишитись без підтримки держави у вигляді житлових субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, нагадуємо, що у випадках, коли у складі вашого домогосподарства є внутрішньо переміщені особи, громадяни, які орендують (винаймають) житло, а також домогосподарства, де є зареєстровані особи, які тимчасово не проживають у житловому приміщенні, ви повинні обов’язково звернутися із заявою та декларацією для призначення житлової субсидії до органу соціального захисту населення за місцем реєстрації (проживання) з 1 жовтня 2018 року.    Звертаємо увагу, що у разі подання заяви протягом двох місяців з початку опалювального сезону, житлова субсидія призначається з початку такого сезону.    Тим домогосподарствам, які отримували субсидію в неопалювальний період 2018 року та домогосподарствам, в яких не відбулося жодних змін щодо складу осіб та членів сімей – субсидія на опалювальний сезон 2018-2019 років буде перерахована автоматично.     Про те, чи є ви в програмі «Житлові субсидії» та про розмір призначеної субсидії можна дізнатись       он-лайн на сайті Міністерства соціальної політики за посиланням: subsidii.ioc.gov.ua в розділі «Інформація про стан субсидії в домогосподарстві за даними Єдиного державного реєстру отримувачів субсидії Мінсоцполітики».

22:38 19.09.2018

Розпочався прийом заявок на отримання другої щорічної премії соціальних проектів «Social Project Awards»

З 1 липня по 29 серпня 2018 року активісти з усієї України можуть подати заявку на другу щорічну премію соціальних проектів Social Project Awards. Міністерство молоді та спорту України, журнал PROactive за підтримки компанії Цитрус оголошують про старт прийому заявок на другу премію соціальних проектів — Social Project Awards! Основна мета — розповісти про проекти всій Україні, показати, що соціальна діяльність не має кордонів і пронизує усі сфери нашого життя. Це в черговий раз доводить, що бути соціально активним громадянином — почесно і відповідально. Ознайомитись з детальнішою інформацією можна за посиланням:https://awards.org.ua/ та за телефоном: (093) 100 73 76

09:29 03.08.2018

УВАГА!!! ФОТОКОНКУРС!!!

Прилісненська сільська рада оголошує фотоконкурс «Великі світлини маленьких куточків моєї громади». До участі у конкурсі запрошуємо всіх жителів громади, які мають фотоапарати, бачать прекрасне і хочуть поділитися з усіма цікавими та чарівними куточками нашого краю. Учасники подають роботи по місцю проживання в Будинок культури та клуби-філії в електронному вигляді в необмеженій кількості, з яких будуть відібрані не більше п’яти авторських робіт одного учасника для участі у фотоконкурсі.

09:26 03.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь