A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення

Дата: 25.12.2023 16:20
Кількість переглядів: 45

Інформаційне повідомлення
про проведення громадського обговорення

 

Відповідно до Закону України від 24 травня 2012 року № 4865-VI «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних, та святкових дат, назв і дат історичних подій», постанови КМУ від 24 жовтня 2012 року № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» передбачено процедуру присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій та затверджено порядок проведення громадського обговорення. Тому з метою врахування думки громадськості Прилісненська сільська рада виносить на громадське обговорення питання перейменування закладу освіти:

  1. Найменування організатора громадського обговорення – Прилісненська сільська рада
  2. Найменування юридичної особи, якій пропонується присвоїти ім’я фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події: Лишнівська гімназія – філія опорного закладу загальної середньої освіти «Прилісненський ліцей».
  3. Ім’я фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події, що пропонується присвоїти юридичій особі: Олександр Зелінко
  4. Обгрунтування пропозиції:

Зелінко Олександр Андрійович народився 10 березня 1999 року в смт.Маневичі Волинської області.

У 2005 році пішов до першого класу Маневицької загальноосвітньої школи № 1, в якій навчався до 2007 року. З 2007 по 2014 рік навчався в загальноосвітній школі І-ІІ ступенів с.Лишнівка. Після закінчення школи вступив до Рожищенського коледжу «ЛНУВМ та БТ ім.С.З.Гжинського», де навчався з 2014 по 2018 рік.

2018-2021 р.р. – військова служба по контракту у частині А 2339 м.Хмельницького.

У 2021 році закінчив навчання в Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.З.Гжинського.

Із 2021 року – навчання в Іллінецькому аграрному коледжі.

Досконало володів англійської мовою.

З початком повномаштабного вторгнення російських військ в Україну повернувся з-за кордону та знову вступив до лав ЗСУ.

02 лютого 2023 року Олександр Зелінко героїчно загинув у Луганській області с.Діброва, захищаючи рідну землю від ворогів.

Похований у с.Лишнівка Камінь-Каширського району Волинської області.

Нагороджений:

- нагрудним знаком «Знак пошани» від 20.10.2022 року;

- орденом «За мужність» ІІІ ступеня від 13.04.2022 року;

- підписано наказ про нагородження орденом «За мужність» ІІ ступеня (посмертно).

24 жовтня 2023 року на засіданні трудового колективу Лишнівської гімназії – філії опорного закладу загальної середньої освіти «Прилісненський ліцей» було розглянуто питання про присвоєння освітньому закладу імені Олександра Зелінка. Трудовий колектив більшістю підтримав дану пропозицію.

Присвоєння імені Олександра Зелінка Лишнівській гімназії – філії опорного закладу загальної середньої освіти «Прилісненський ліцей» стане свідченням відданості та пам’яті тому, хто здійснив неоціненний подвиг, віддавши своє життя за свободу і волю нашої держави.

  1. Суб’єкти, що внесли пропозицію, щодо присвоєння юридичній особі імені фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події: побратими загиблого Захисника України Олександра Зелінка (клопотання від 13.10.2023 року)
  2. Строк, місце, час проведення заходів із громадського обговорення:
  3. Форма громадського обговорення: громадські слухання
  4. Дата громадського обговорення: 15 лютого 2024 року; 11.00 год
  5. Місце проведення: клуб села Лишнівка Центру культури, дозвілля та спорту Прилісненської сільської ради.
  6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форма подання пропозицій (зауважень):

– Прилісненська сільська рада, вул.Сойне, 1б, с.Прилісне, Камінь-Каширський район, Волинська область, 44614 (подається у письмовій формі, із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає);

– prylisne.gym_v@ukr.net (із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає);

– тел. 0969874568 (в усній формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та  адреси особи, яка їх подає)

Усі пропозиції та зауваження подаються у письмовій або усній формі Прилісненській сільській раді протягом 30 днів з дати опублікувння інформаційного повідомлення. Анонімні пропозиції чи зауваження не розглядаються.

  1. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: вул.Сойне, 1б, с.Прилісне, prylisne.gym_v@ukr.net,  тел. 0969874568.
  2. Прізвище, ім’я, по батькові особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення: Слупачик Наталія Олександрівна – начальник гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради.
  3. Строки і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: узагальнення висловлених в ході проведення громадського обговорення зауважень та пропозицій здійснюється організатором протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій. Після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на офіційному веб-сайті  Прилісненської сільської ради (prylisne.gym_v@ukr.net)

Запрошуємо всіх, хто бажає, взяти участь в обговоренні питання присвоєння Лишнівській гімназії – філії опорного закладу загальної середньої освіти «Прилісненський ліцей» імені Олександра Зелінка.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь