A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

У Тоболах відбувся святковий благодійний захід "Разом до Перемоги!"

Дата: 04.10.2023 09:57
Кількість переглядів: 154

      1 жовтня –  важлива дата для нашого народу. Дата, яка є своєрідним уособленням сміливості, героїзму та незламності української нації. У цей день ми відзначали День українського козацтва, День створення УПА та День захисників та захисниць України. Вклонитися сміливості, відданості та силі , подякувати за збережене життя воїнам-односельцям та всім  героям сьогодення, вшанувати світлу пам'ять тих, хто віддав життя за Україну  зібралися і у  будинку культури села Тоболи Центру культури, дозвілля та спорту Прилісненської сільської ради.. Тут проходила благодійна акція              «Разом до перемоги».

Фото без опису

         В залі - запрошені захисники:  такі мужні на війні і водночас такі скромні у житті. На сцені – аматори художньої самодіяльності: діти та молодь, юнаки та юнки.  Сильний фронт та надійний тил. Єдність та віра у Перемогу, молитва  за тих, хто на передньому краї та надія на майбутнє. Сльози та  усмішки від патріотичних пісень та щемливих  поезій, квіти, аплодисменти та  донати  на ЗСУ. Сильно, емоційно та професійно.   17 тисяч 65 гривень – таку суму зібрали під час заходу для  потреб  наших  воїнів.

    Також  під час акції діяла виставка воєнних  артефактів російсько-української війни та  демонструвались підписані земляками  прапори військових частин, у яких  вони несуть службу.     Читаючи написи на прапорах, переконуєшся, що очі воїна бачать не лише військові завдання,які вони мають виконати, але й дивляться на це очима людини, яка живе майбутнім.  Саме це майбутнє вони  виборюють для нас.   Дякуємо усім, хто в небі й на землі , бореться за наш спільний дім.

ФОТОЗВІТ:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь